Biograf Vejle Lido

Kommende film

06.08.2015

Pitch Perfect 2

Mere omtale følger...
Instruktør: Elizabeth Banks
Medvirkende: Anna Kendrick, Elizabeth Banks, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow
Original titel: " Pitch Perfect 2 "
06.08.2015

The Fantastic Four

FANTASTIC FOUR er fortællingen om fire unge outsidere, som bliver teleporteret til et alternativt og farligt univers, som påvirker deres fysiske form på chokerende vis. Deres liv bliver uigenkaldeligt vendt på hovedet, og de må lære at beherske deres nye evner og samarbejde for et redde jorden, da en tidligere ven vender sig mod dem.
Instruktør: Josh Trank
Medvirkende: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan |
Original titel: " The Fantastic Four "
Spilletid: 01:35
06.08.2015

Comeback

Komikeren Thomas Vang har smadret sin karriere og vil gøre alt for at komme tilbage på toppen. Om han så må nøjes med at varme op for vennen, den succesfulde Mads Andersen, så skal al energi sættes ind på at få karrieren på rette køl igen. Men da hans rapkæftede teenagedatter Frederikke pludselig dukker op ud af glemslens tågede slør, bliver der for alvor vendt op og ned på hans liv. Hun gør alt, hvad hun kan for at sabotere hans drømme, og inden Thomas helt forstår, hvad der har ramt ham, styrer han direkte mod den sikre afgrund. Kun Frederikke kan redde ham – men er det overhovedet umagen værd for hende? Én ting er helt sikkert, det bliver ikke dét COMEBACK, han havde ønsket sig …
Instruktør: Natasha Arthy
Medvirkende: Anders W. Berthelsen, Peder T. Pedersen, Sarah-Sofie Boussnina, Peter Frödin, Benedikte Hansen, Roberta Reichardt, Maria Rossing, Filippa Suensson, Tina Gylling Mortensen,
Original titel: " Comeback "
13.08.2015

Pixels

Instruktør: Chris Columbus
Medvirkende: Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan |
Original titel: " Pixels"
13.08.2015

Irrational Man

Filosofiprofessoren Abe (Joaquin Phoenix) står midt i en eksistentiel krise, men da han indleder et forhold til en af sine studerende (Emma Stone), finder han pludselig ny mening med livet og vover sig ud på dybere og dybere vand.
Instruktør: Woody Allen
Medvirkende: Emma Stone, Joaquin Phoenix, Parker Posey, Jamie Blackley
Original titel: " Irrational Man"
13.08.2015

Fars sygt fede bilferie

En nu voksen Rusty Griswold, følger i sin fars fodspor og håber på noget tiltrængt kvalitetstid med familien. Derfor overrasker han sin kone, Debbie og deres to sønner med en bilferie på tværs af USA. Turen går selvfølgelige tilbage til landets “favorite family fun park” over dem alle…, Walley World.
Instruktør: Jonathan Goldstein & John Francis Daley
Medvirkende: Ed Helms, Christina Applegate, Chris Hemsworth, Chevy Chase.
Original titel: "Vacation"
Spilletid: 01:35
20.08.2015

Southpaw

Mere omtale følger...
Instruktør: Antoine Fuqua
Medvirkende: Rachel McAdams, Jake Gyllenhaal, Rita Ora, Naomie Harris
Original titel: " Southpaw"
Spilletid: 01:55
20.08.2015

Sinister 2

Mere omtale følger...
Instruktør: Ciarán Foy
Medvirkende: Scott Derrickson, C. Robert Cargill
Original titel: " Sinister 2"
27.08.2015

Sommeren '92

Landstræner Richard Møller Nielsen kæmper en ulige kamp med et splittet hold, der nægter at spille efter hans taktik. Ingen forstår, hvad han vil, hverken spillerne eller pressen – kun hans kone Jonna forstår ham. Han er Danmarks mest udskældte mand, og det ser sort ud. Men i sommeren ’92 får Richard en uventet chance, og pludselig er holdet på vej til EM i Sverige. Med i bagagen følger de interne konflikter, uenighederne og de personlige udfordringer, men Richard er overbevist om, at de sammen kan gøre det umulige. ”Sommeren ’92” er en film om en mand, der mod alle odds samler et hold og en nation.
Instruktør: Kasper Barfoed
Medvirkende: Ulrich Thomsen, Mikkel Boe Følsgaard, Cyron Melville, Allan Hyde, Gustav Dyekjær Giese m.fl.
Original titel: " Sommeren '92"
27.08.2015

Hitman: Agent 47

Agent 47 er en elite-lejemorder, genetisk udviklet til at være den perfekte dræbermaskine. Hans seneste mål er en gigantisk virksomhed, som planlægger at optrevle hemmeligheder fra Agent 47s fortid for at skabe en hær af dræbere, hvis kræfter overgår selv hans. Med hjælp fra en ung kvinde stilles 47 nu ansigt til ansigt med chokerende afsløringer om hans egen oprindelse og udkæmper en episk kamp mod hans dødsfjende.
Instruktør: Aleksander Bach
Medvirkende: Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware
Original titel: " Hitman: Agent 47 "
27.08.2015

Inderst inde 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen
Original titel: "Inside Out"
03.09.2015

The Man from U.N.C.L.E.

En biljagt, et par sofistikerede mænd med skarpladte pistoler og en smuk kvinde starter action-dramaet Spionen fra U.N.C.L.E. Her bliver vi introduceret til USA’s mest effektive CIA-spion Solo og Ruslands yngste og bedste KGB-spion Kuryakin. To dødbringende spioner, der midt i den kolde krig mod deres vilje skal samarbejde. Begge er de overbevist om, at de arbejder bedst alene, men sammen skal de nu sætte en stopper for en forbryderorganisation. En organisation, der er mistænkt for at bygge atomvåben og have en relation til nazisterne. Det eneste spor de har, er den smukke datter til en forsvundet tysk videnskabsmand. De to fjendske spioner skal nu i et kapløb med tiden og nogle gange hinanden forhindre en verdensomspændende katastrofe - hvilket bestemt ikke er uden problemer.
Instruktør: Guy Ritchie
Medvirkende: Henry Cavill, Alicia Vikander, Armie Hammer Hugh Grant
Original titel: " The Man from U.N.C.L.E."
Krigen
10.09.2015

Krigen

Kompagnichef Claus Michael Pedersen (Pilou Asbæk) og hans mænd er udstationerede i Helmand, Afghanistan. Hjemme i Danmark forsøger Claus’ kone Maria (Tuva Novotny), at holde sammen på en hverdag med en mand i krig og tre børn, der savner deres far. Under en rutinemission fanges soldaterne i en voldsom ildkamp mod Taleban og for at redde sine mænd, træffer Claus et valg, som fører ham tilbage til Danmark, anklaget for en krigsforbrydelse.
Instruktør: Tobias Lindholm
Medvirkende: Pilou Asbæk, Søren Malling, Tuva Novotny, Charlotte Munck, Dar Salim, Dulfi Al-Jaburi
Original titel: " Krigen"
10.09.2015

The Maze Runner 2: Scorch Trials

I det næste kapitel af Maze Runner-trilogien står Thomas og de andre lysboere over for en ny og større udfordring: De skal finde ud af mere om den mystiske og magtfulde organisation kendt som WCKD. Deres rejse fører dem til Infernoet; et øde område fyldt med ubegribelige forhindringer. Med hjælp fra modstandskæmpere tager flokken kampen op mod WCKDs overlegne styrker og afslører organisationens chokerende planer.
Instruktør: Wes Ball
Medvirkende: Dylan O'Brien, Nathalie Emmanuel, Kaya Scodelario
17.09.2015

The Transporter Legacy

Instruktør: Camille Delamarre
Medvirkende: Ed Skrein, Loan Chabanol og Lenn Kudrjawizki
Original titel: " The Transporter Legacy"
17.09.2015

Everest 2D & 3D 3D

“Everest” er inspireret af de utrolige begivenheder, der udspillede sig, da to forskellige ekspeditioner forsøger at nå toppen af verdens højeste bjerg, og bliver fanget i en af de værste snestorme nogensinde. Bjergbestigerne står over for en nærmest overmenneskelig udfordring i kampen mod elementernes rasen, da deres livslange besættelse bliver til en kamp på liv og død.
Instruktør: Baltasar Kormákur
Medvirkende: Jason Clarke, Jake Gyllenhaal, Keira Knightley
Original titel: " Everest"
24.09.2015

Klovn Forever

facebook KLOVN FOREVER Original titel: KLOVN FOREVER Premiere: TBA Rolleliste: Casper Christensen, Frank Hvam, Mia Lyhne Instruktør: Mikkel Nørgaard Synopsis: KLOVN FOREVER Efterfølgeren til ”Klovn – The Movie” er på vej! KLOVN FOREVER har netop startet optagelser i København og Los Angeles og får forventet biografpremiere i september 2015. Fire år efter, at ”Klovn – The Movie” blev årtiets største danske biografsucces, er Casper Christensen og Frank Hvam klar med efterfølgeren. Der er blevet talt og skrevet meget om en mulig 2’er, og Nutmeg Movies og Nordisk Film Distribution kan i dag fortælle, at filmen i den grad bliver til virkelighed. KLOVN FOREVER startede optagelser i København i sidste uge, og nu er hele holdet taget videre til Los Angeles, hvor der filmes de kommende 10 dage. Da ”Klovn - The Movie” fik biografpremiere i december 2010, overgik den selv de vildeste forventninger og solgte 855.000 billetter. I et godt stykke tid har Frank Hvam og Casper Christensen overvejet at lave en efterfølger, og nu er de allerede i fuld gang med KLOVN FOREVER. Casper Christensen og Frank Hvam udtaler: - Grunden til at der er gået 4 år, er at vi ventede på en idé der var så stærk, at vi kunne lave en film der kunne overgå den første. Og vi synes, at det manuskript vi har nu, kan det. Det er også lykkedes os at samle det gode gamle stærke hold, plus nogle virkeligt spændende nye kræfter på skuespillerfronten. Hemmeligt plot KLOVN FOREVER skal for første gang produceres af Casper Christensen og Frank Hvams eget produktionsselskab Nutmeg Movies med Jesper Zartov som producer. Ligesom ”Klovn – The Movie” er KLOVN FOREVER en helt ny ”Klovn”-historie i spillefilmslængde. Filmen kan ses uafhængigt af forgængeren, men plottet i filmen er hemmeligt indtil videre, så publikum må væbne sig med tålmodighed. Castet offentliggøres løbende, men det kan dog afsløres, at filmen - udover Casper og Frank – naturligvis også byder på et gensyn med Mia Lyhne i rollen som Mia. Succesinstruktør ved roret Det bliver succesinstruktøren Mikkel Nørgaard, der skal instruere KLOVN FOREVER. Han instruerede også ”Klovn – The Movie” og tv-serien bag filmen, ligesom han også har været instruktør på tv-serierne ”Langt fra Las Vegas”, ”Anna Pihl”, ”Borgen” samt de yderst populære filmatiseringer af Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-bøger, ”Kvinden i Buret” (årets mest sete biograffilm i Danmark sidste år) og ”Fasandræberne”, som lige nu sætter rekorder i biograferne.
Instruktør: Mikkel Nørgaard
Medvirkende: Casper Christensen, Frank Hvam, Mia Lyhne
Original titel: " Kloven Forever"
01.10.2015

The Walk 2D & 3D 3D

Der er tolv personer som har gået på månen, men der er kun én, der nogensinde har – og nogensinde vil komme til det – gået mellem det enorme tomrum på World Trade Center tårnene. Manden er Phillip Petit, som med vejledning fra sin mentor Papa Rudy (Ben Kingsley) og hjælp fra en ufattelig skare af internationale hjælpere overvandt besværligheder, svigt, splid og lige-ved-og-næsten situationer for at kunne undfange og udføre denne vanvittige plan. Robert Zemeckis, som bl.a. har instrueret ”Forrest Gump”, ”Back To The Future”, ”Polarekspressen” og ”Flight”, har brugt den mest avancerede teknologi for at skabe en både medrivende og karakterdreven historie. Med innovative og fotorealistisk teknik og IMAX3D dygtighed, er der store forventninger til den billedmæssige side af THE WALK, og således give biografpublikummet den følelsesmæssig oplevelse selv at gå blandt skyer i imponerende højde. Filmen er også en kærlighedserklæring til 1970’ernes Paris og New York City, men mest af alt til World Trade Center tårnene. Følgende medvirker bl.a. Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, James Badge Dale, Ben Schwartz, Charlotte Le Bon, Clément Sibony og César Domboy. Robert Zemecki har skrevet filmens manuskript i samarbejde med Christopher Browne, og produceret af Steve Zarkey, Robert Zemeckis og Jack Rapke. Det kreative produktionshold inkluderer filmfotograf Dariusz, produktiondesigner Naomi Shohan, filmklipper Jeremiah O’Driscoll og kostumedesigner Suttirat Larlarb. Komponist Alan Silvestri.
Instruktør: Robert Zemeckis
Medvirkende: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, James Badge
Original titel: " The Walk "
Praktikanten
01.10.2015

Praktikanten

Hjertevarm komedie med Robert De Niro og Anne Hathaway i hovedrollerne. Robert De Niro spiller den 70-årige enkemand, Ben Whittaker, som er gået på pension. Men livet som pensionist er ikke helt, som han havde håbet. I et forsøg på at komme tilbage på arbejdsmarkedet, bliver han senior praktikant hos et smart online mode site, som drives af den benhårde og stressede chef Jules Ostin, der spilles af Anne Hathaway. På trods deres forskelligheder, viser det sig, at begge parter kan lære meget af hinanden. Og måske er de hver især den person, den anden stod og manglede? Filmen er skrevet og instrueret af den Oscar-nominerede og prisbelønnede filmskaber Nancy Meyers, som står bag succeserne "Det’ indviklet", "Når du mindst venter det” og ”What Women Want”.
Instruktør: Nancy Meyers
Medvirkende: Anne Hathaway, Robert De Niro, Adam DeVine.
Original titel: " The Intern"
01.10.2015

Far Til Fires Vilde Ferie

Familien holder ferie ved Vadehavet, men et luksuriøst nabohus tiltrækker sig familiens opmærksomhed. Da Far bliver beskyldt for indbrud i huset, må familien træde til. De prøver at finde de rigtige tyve, men forgæves. Samtidig kommer Far til at se mere og mere suspekt ud, og pludselig er hele øen overbevist om, at han er skyldig, og de vil have familien væk fra øen. I en storstilet aktion lykkes det familien at stoppe tyvene. Men da skurkene flygter ud i det farlige Vadehav, er Lille Per den eneste, der kan redde deres liv.
Instruktør: Giacomo Campeotto
Medvirkende: Kurt Ravn, Kirsten Lehfeldt, Jesper Asholt, Søs Egelind, Martin Brygmann, Joakim Ingversen, Sigurd Philip Dalgas, Karoline Hamm, Rasmus Bardram Johnbeck, Emilie Werner Semmelroth
Original titel: " Far Til Fires Vilde Ferie"
08.10.2015

Pan 2D & 3D 3D

Peter er en drillesyg 12-årig dreng, med en ukuelig oprørsk personlighed. Men i det dystre børnehjem i London, hvor han har boet hele sit liv, er det ikke ligefrem kvaliteter som får én til at flyve. Men lige pludselig en utrolig aften, bliver Peter ført væk fra børnehjemmet og ud i en livlig og fantastiske verden fyldt af pirater, krigere og feer… kaldet Ønskeøen. Der møder han et fantastisk eventyr og slagsmål om liv eller død i forbindelse med forsøget på at opklare hemmeligheden om sin mor, der efterlod ham på børnehjemmet for længe siden, og hans retmæssige plads i dette magiske land. Sammen med krigeren Tiger Lily og en ny ven ved navn James Hook, skal Peter besejre den hensynsløse Pirat Sortskæg (Hugh Jackman). Kun derved kan han redde Ønskeøen og opdage sin sande skæbne - at blive den helt, som altid vil være kendt som Peter Pan.
Instruktør: Joe Wright
Medvirkende: Rooney Mara, Garrett Hedlund, Hugh Jackman, Amanda Seyfried
Original titel: "Pan"
08.10.2015

Hotel Transylvania 2 - 2D & 3D 3D

Da den virkelig ældgamle vampyr Vlad ankommer til Hotel Transylvania i forbindelse med en improviseret familiekomsammen, bliver hotellet skueplads for masser af overnaturlig, old-school samt moderne coolness.
Instruktør: Genndy Tartakovsky
Original titel: " Hotel Transylvania 2 "
08.10.2015

The Martian 2D & 3D 3D

Under en bemandet mission til Mars formodes astronauten Mark Watney død efter en voldsom storm, og hans besætning efterlader ham på planeten. Men Watney overlever stormen og er nu strandet alene på en ugæstfri planet. Han har kun meget lidt forråd tilbage og må bruge sin snilde, sin forstand og masser af gejst for at overleve og finde en måde, hvorpå han kan sende signaler til jorden. Millioner af kilometer væk, arbejder NASA og et hold af internationale forskere utrætteligt på at bringe ”the Martian” hjem, alt imens hans besætning planlægger en risikabel, hvis ikke umulig, redningsmission. Som disse fortællinger om utroligt mod spreder sig, samles verden om håbet på, at Watney vender hjem i god behold.
Instruktør: Ridley Scott
Medvirkende: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Pena.
Original titel: " The Martian"
15.10.2015

Black Mass

Mere omtale følger...
Instruktør: Scott Cooper
Medvirkende: Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson
Original titel: " Black Mass"
Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension 3D
3D
22.10.2015

Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension 3D 3D

Næste kapitel i den populære "Paranormal Activity"-serie.
Instruktør: Gregory Plotkin
Medvirkende: Katie Featherston og Tyler Craig
Original titel: " Paranormal Activity: The Ghost Dimension"
Sorgenfri
29.10.2015

Sorgenfri

Mere omtale følger...
Instruktør: Bo Mikkelsen
Medvirkende: Mille Dinsen, Troels Lyby, Benjamin Engell, Marie Boda m.fl.
Original titel: " Sorgenfri"
29.10.2015

Kvinden i guld

Mere omtale følger...
Instruktør: Simon Curtis
Medvirkende: Helen Mirren, Ryan Reynolds, Daniel Brühl
Original titel: "Woman in Gold"
Spilletid: 01:49
29.10.2015

Gåsehud

Zach er lige flyttet til en ny by med sin mor, som har fået job på den nærliggende skole. Snart efter møder han den søde pige Hannah, som bor i huset ved siden det, Zach og hans mor bor i. Desværre er Hannahs far, som lever af at skriver gyserromaner, ikke vild med de to unges nye bekendtskab trods Zachs ivrige anstrengelser for at tage sig bedst muligt ud. Han forstår slet ikke den modvilje, han mødes med og vælger derfor at ignorere afvisningerne. Det skulle han aldrig have gjort, for måske skyldes den kølige opførsel fra forfatterens side, at hans bøger rummer langt mere end gode gys… Filmen er instrueret af Rob Letterman (Gullivers Travel, Monsters mod Aliens, Stor Ståhaj). I rollen som Zach ses Dylan Minette (Prisoners, Labor Day, Let Me In). Jack Black spiller gyserforfatteren med de dæmoniske bøger, og i øvrige roller medvirker bl.a. Amy Ryan (Gone Baby Gone), som Zachs mor og Odeya Rush (The Giver) som Hannah. ”Gåsehud” er baseret på R.L. Stines romanserie, som er udkommet på Gyldendals forlag, af samme navn.
Instruktør: Rob Letterman
Medvirkende: Jack Black, Dylan Minnette, Amy Ryan, Odeya Rush og Ryan Lee
Original titel: " Goosebumps"
29.10.2015

Masterminds

I denne forrygende action komedie, der i øvrigt er baseret på virkelige begivenheder, kastes David Ghantt (Zach Galifianakis) ind i en række begivenheder, der spinder ud af kontrol i en grad, der overgår selv hans vildeste fantasi. David er en meget almindelig mand, der er fastlåst i et fuldkomment begivenhedsløst liv; dag efter dag kører han sin pansrede værditransportbil, der transporterer millioner af andre folks penge; og der er ikke meget udsigt til, at noget skal ændre sig til det bedre. Det eneste lysglimt i monotonien er hans flirtende kollega, Kelly Campbell (Kristen Wiig), der da også bliver den katalysator, som kommer til at ændre hans liv for altid. Sammen med en gruppe uforudsigelige kriminelle under ledelse af Steve Chambers (Owen Wilson) – og med en absurd usikker plan for kuppet – lykkes det David at overgå både de andres og sine egne forventninger, da han slipper væk med $17 millioner i kontanter… - Det eneste problem opstår faktisk i det øjeblik, han overgiver pengene til sine medskyldige, for det eneste element i planen, han ikke kender til, er, at det er ham alene, der skal tage skraldet for kuppet. Men da banditterne begynder at brænde kontanterne af på sprut, kvinder og bling i luksusklassen, efterlader de så tydelige spor, at selv David kan følge dem. Så mens han selv er på vild flugt fra både myndighederne og den noget alternative hitman, Mike McKinney (Jason Sudeikis), forsøger han med alle forhåndenværende midler at få retfærdigheden til at ske fyldest for sine tidligere medskyldige…
Instruktør: Jared Hess
Medvirkende: Zach Galifianakis, Owen Eilson, Kristen Wiig og Jason Sudeikis
Original titel: " Masterminds"
06.11.2015

James Bond: Spectre

En kryptisk besked fra fortiden bringer Bond på sporet af den kyniske organisation SPECTRE. Mens hans chef ”M” kæmper mod interne politiske kræfter, som vil nedlægge efterretningstjenesten, forsøger Bond at afdække den grusomme sandhed bag SPECTRE.
Instruktør: Sam Mendes
Medvirkende: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Dave Bautista, Monica Bellucci, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Andrew Scott, Rory Kinnear, Jesper Christensen
Original titel: "Spectre "
Emma og Julemanden
12.11.2015

Emma og Julemanden

11-årige Emma er en fantasifuld pige, der føler sig glemt af sin store familie. Emma elsker eventyrlige væsner, og da hun møder selveste Julemanden Nicolas og hans kone Julie, bliver det begyndelsen på en hæsblæsende rejse ind i Elverriget. Sammen skal de nemlig redde Nicolas og Julies nyfødte datter fra den forbitrede Elverdronning, som har forbudt kærlighed i Elverriget. Emma får uventet hjælp af den nysgerrige elverdreng, Rod, og de opdager at for at få barnet tilbage og redde kærligheden i Elverriget, skal de finde Elverdronningens frosne hjerte.
Instruktør: Søren Frellesen
Medvirkende: Lars Hjortshøj, Camilla Bendix, Mille Dinesen, Rune Tolsgaard, Esben Pretzmann, Sofia Callesen, Søren Malling, Malte Houe
Original titel: " Emma og Julemanden"
18.11.2015

The Hunger Games: Mockingjay - del 2

Mere omtale følger...
Instruktør: Francis Lawrence
Medvirkende: Jennifer Lawrence,
Original titel: "The Hunger Games: Mockingjay - part 2 "
Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde
19.11.2015

Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde

Mere omtale følger...
Instruktør: Ali Samadi Ahadi
26.11.2015

Bridge of Spies

Mere omtale følger...
Instruktør: Steven Spielberg
Medvirkende: Tom Hanks, Amy Ryan, Alan Alda |
Original titel: " Bridge of Spies "
03.12.2015

The Last Witch Hunter

Mere omtale følger...
Instruktør: Breck Eisner
Medvirkende: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood
Original titel: " The Last Witch Hunter "
Under sandet
03.12.2015

Under sandet

Mere omtale følger...
Instruktør: Martin Zandvliet
Medvirkende: Roland Møller, Mikkel Boe Følsgaard, Laura Bro
Original titel: " Under sandet "
10.12.2015

In the Heart of the Sea

Mere omtale følger...
Instruktør: Ron Howard
Original titel: " In the Heart of the Sea"
16.12.2015

Star Wars: The Force Awakens 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: J.J. Abrams
Medvirkende: Carrie Fisher, Harrison Ford, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Mark Hamill, Oscar Isaac, Adam Driver, Gwendoline Christie, Lupita Nyong'o, Warwick Davis, Peter Mayhew, Max von Sydow, John Boyega, Kenny Baker, Anthony Daniels
Original titel: "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens"
25.12.2015

Radiserne 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Steve Martino
Original titel: "Peanuts"
25.12.2015

Point Break 2D & 3D 3D

En ung FBI agent infiltrerer en gruppe af kriminelle ekstremsport udøvere. FBI-agenten har dem under mistanke for at være hjernen bag en lang række af hidtil usete, meget udspekulerede virksomhedsindbrud. "Point Break" er inspireret af den klassiske filmsucces fra 1991. I rollen som FBI-agenten Johnny Utah ses Luke Bracey og som leder af de ekstreme sportsudøvere ses Edgar Ramirez. Desuden medvirker Teresa Palmer, Ray Winstone, Delroy Lindo, Matias Varela, Nikolai Kinski m.fl. Ericson Core har instrueret, og har tidligere instrueret bl.a. ”Invincible”.
Instruktør: Ericson Core
Medvirkende: Luke Bracey, Edgar Ramirez og Teresa Palmer
Original titel: " Point Break"
07.01.2016

The Hateful Eight

The Hateful Eight, der foregår seks, otte eller 12 år efter Borgerkrigen, kæmper en diligence for at komme gennem det barske vinterlandskab i Wyoming. Dusørjægeren John Ruth (Kurt Russel) og hans fange Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) haster mod byen Red Rock, hvor Ruth, der på disse kanter er kendt som The Hangman, vil sørge for, at Domergue får sin fortjente straf. På vejen møder de to fremmede - Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson), ekssoldat og nu berygtet dusørjæger og Chris Mannix (Walton Goggins), frafalden sydlænding, der hævder at være byens nye sherif. De mister orienteringen i snestormen og søger ly hos Minnies Herreekvipering, der ligger i et bjergpas og er et velkendt stop for diligencer. Ved ankomsten bydes de ikke velkommen af ejeren men mødes af fire ukendte ansigter. Bob (Demian Bichir), der passer Minnies forretning, mens hun besøger sin mor, er offer for et hold up udført af Red Rocks bøddel, Oswaldo Mobray (Tim Roth), cowboyen Joe Gage (Michael Madsen) og General Sanford Smithers (Bruce Dern). Mens stormen tiltager i styrke og lukker bjergpasset, indser vores otte rejsende, at de måske ikke når frem til Red Rock alligevel
Instruktør: Quentin Tarantino
Medvirkende: Channing Tatum, Kurt Russell, Samuel Jackson, Walton Goggins
Original titel: " The Hateful Eight"
04.02.2016

London Has Fallen

Mere omtale følger...
Instruktør: Babak Najafi
Medvirkende: Gerard Butler, Morgan Freeman, Jackie Earle Haley
Original titel: " London Has Fallen "
Lido Biograferne · Søndertorv 1 · DK-7100 Vejle · Billettelefon: +45 75 82 40 80