Biograf Vejle Lido

Kommende film

01.05.2014

Pompeii 2D & 3D 3D

POMPEJI foregår i år 79 e.Kr. og fortæller den episke historie om Milo (Kit Harington) som er slave men samtidig en uovervindelig gladiator, der befinder sig i et kapløb mod tiden for at redde sin sande kærlighed, Cassia (Emily Browning), den smukke datter af en velhavende købmand, som er blevet ufrivilligt trolovet til en korrupt romersk senator. Da Vesuv bryder ud i en strøm af brændende lava, skal Milo kæmpe sig vej ud af arenaen for at redde sin elskede alt imens det engang så storslåede Pompeji smuldrer omkring ham.
Instruktør: Paul W. S. Anderson
Medvirkende: Kit Harington, Emily Browning, Carrie-Anne Moss, Paz Vega, Kiefer Sutherland, Jessica Lucas, Jared Harris
Original titel: " Pompeii"
Spilletid: 01:44
01.05.2014

The Other Woman

FORPREMIERE - Mandag 28/4 kl. 18.45 - GIRLS NIGHT
 
Da Carly opdater, at hendes nye kæreste er gift, og ved et tilfælde møder hans kone, Kate, opstår der et fællesskab mellem de to. De indser dog snart, at Mark bedrager dem begge med en tredje kvinde og sammen udpønser de alle tre en fælles, udspekuleret hævn.
Instruktør: Nick Cassavetes
Medvirkende: Nikolaj Coster-Waldau, Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton.
Original titel: " The Other Woman"
Spilletid: 01:41
08.05.2014

Aekte Vare

Mere omtale følger...
Instruktør: Fenar Ahmad
Medvirkende: Kian Rosenberg Larsson, Ali Sivandi, Marijana Jankovic
Original titel: " &Aelig;kte Vare"
Spilletid: 01:29
08.05.2014

3 Days to Kill

Da den garvede CIA agent Ethan Renner ender på hospitalet efter en mislykket mission, får han at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i.
Han beslutter derfor at opsøge sin datter og kone, som han ikke har set i årevis. Men den mystiske CIA-agenten Vivi hyrer ham til en sidste opgave til gengæld for en medicin, der kan redde hans liv, og han må pludselig sande, at det er svært at bekæmpe terrorister, når man samtid har fået ansvaret for sin trodsige teenage-datter.
 
Instruktør: McG
Medvirkende: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen
Original titel: " 3 Days to Kill"
Spilletid: 01:53
15.05.2014

Selv i de bedste hjem

’Potiche’-instruktøren François Ozon har tidligere – i ‘Swimming Pool’ – skildret en udtørret krimi-forfatter, hvis kreativitet vækkes i mødet med en seksuelt udfarende kvinde. Et kødeligt tvist på de samme dynamikker driver instruktørens nye, forførende film frem, måske Ozons stærkeste siden dramaet fra 2003. I denne ombæring er omdrejningspunktet en midaldrende skolelærer (Fabrice Luchini) med en mislykket forfatterkarriere på cv’et, der får sine sanser vakt af en begavet elevs udpenslede stile, bl.a. om sit begær efter en klassekammerats mor – med lærerens uopfyldte gallerist-hustru (Kristin Scott Thomas) som både måbende og pirret tilskuer.
Instruktør: Francois Ozon
Medvirkende: Fabrice Luchini, Ernst Umhauer, Kristin Scott Thomas
Original titel: " Dans la maison "
Spilletid: 01:45
15.05.2014

Godzilla 2D & 3D 3D

FORPREMIERE - MAndag 12/5 kl. 18.30
 
Warner Bros. Pictures og Legendary Pictures giver i dette storslåede eventyr nyt liv til den ikoniske japanske karakter Godzilla. Verdens mest berømte monster sættes denne gang op imod ondsindede skabninger, der hjulpet på vej af menneskehedens videnskabelige arrogance, truer hele vores eksistens.
Instruktør: Gareth Edwards
Medvirkende: Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen, David Strathairn, Juliette Binoche, Sally Hawkins, Ken Watanabe
Original titel: " Godzilla"
22.05.2014

X-Men: Days of Future Past 2D & 3D 3D

Det ultimative X-Men hold må i X-Men: Days of Future Past kæmpe en krig på tværs af to separate årtier for at sikre racens overlevelse. De populære karakterer fra den originale X-Men-trilogi må arbejde sammen med den yngre udgave af sig selv fra x-Men: First Class i et episk slag, der skal ændre fortiden - for at redde fremtiden.
Instruktør: Bryan Singer
Medvirkende: Hugh Jackman, Michael Fassbender, James McAvoy, Ian McKellen, Patrick Stewart, Jennifer Lawrence, Jason Flemyng, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Peter Dinklage, Halle Berry
Original titel: " X-Men: Days of Future Past"
22.05.2014

Grace of Monaco

FORPREMIERE - Mandag 19/5 kl. 18.45
 
Nicole Kidman spiller titelrollen som Grace Kelly, der på toppen af sin skuespilkarriere i midten af 1950'erne flytter fra Hollywood til Monaco og gifter sig med Fyrst Rainier III for herefter at blive Fyrstinde Grace af Monaco. Grace Kelly har svært ved at finde sig til rette i sin nye royale rolle og instruktøren Alfred Hitchcock forsøger ihærdigt at overtale hende til at vende tilbage til det store lærred. Grace befinder sig i sit livs krise og kæmper med at forme en ny identitet og med at få sit ægteskab til at fungere. Samtidig opstår en politisk krise i begyndelsen af 1960'erne mellem Fyrst Rainier og Frankrigs præsident Charles De Gaulle og en mulig militær invasion af Monaco bliver pludselig en reel trussel.
'Grace of Monaco' er åbningsfilm ved dette års Cannes Film Festival.

'Grace of Monaco' instrueres af Olivier Dahan, manden bag 'Spurven', der indbragte Marion Cotillard en Oscar for sit portræt af Edith Piaf. I rollerne som Fyrst Rainier og Maria Callas ses Tim Roth og Paz Vega.
Instruktør: Olivier Dahan
Medvirkende: Nicole Kidman, Tim Roth, Frank Langella, Paz Vega, Milo Ventimiglia, Parker Posey, Geraldine Somerville, Roger Ashton-Griffiths
Original titel: " Grace of Monaco"
Kolbøttefabrikken
29.05.2014

Kolbøttefabrikken

Den alternative behandler Acacia idømmes en mentalundersøgelse på en psykiatrisk afdeling. Hun er overbevist om, at hun kan give medpatienterne mere livskvalitet end den medicingale overlæge og begynder at behandle på sin facon med clairvoyance, hypnose og kaffegrums. Den nye karma skaber stor glæde på afdelingen, men overlægen vil ikke acceptere at blive udfordret af Acacias metoder. Han er sikker på, at hun er syg og at den eneste løsning er stærk medicinering.
Instruktør: Morten BH
Medvirkende: Mick Øgendahl, Mia Lyhne, Paprika Steen
Original titel: " Kolbøttefabrikken"
29.05.2014

Maleficent 2D & 3D 3D

“Maleficent” er Disneys nye storfilm med den Oscar®vindende Angelina Jolie i hovedrollen. “Maleficent” løfter sløret for den hidtil ukendte forhistorie om en af Disneys mest ikoniske skurke, ”Tornerose”s onde fe, og de dramatiske begivenheder, der ledte til, at ondskaben tog en så dominerende plads i hendes hjerte. Drevet af en brændende hævnlyst, som følge af kongens angreb på hendes elskede land, kaster Maleficent en grusom og uigenkaldelig forbandelse over kongens nyfødte datter, Aurora. Efterhånden som hun vokser op, fanges Aurora i magtkampen mellem det skovkongerige, hun er kommet til at elske og det menneskelige kongerige, der er hendes fremtid. Men da det går op for Maleficent, at Aurora kan være nøglen til fred i landet, tvinges hun til at tage drastiske forholdsregler, der kan forandre begge verdener for altid... “Maleficent” er den dobbelt Oscar®vindende produktionsdesigner, Robert Stromberg (“Avatar”, “Alice i Eventyrland”) instruktørdebut, den er produceret af Joe Roth og manuskriptet er skrevet af Linda Woolverton (“Løvernes konge”, “Skønheden og udyret”). Med på rollelisten er også Sharlto Copley (“District 9”), Elle Fanning (“Super 8”), Sam Riley (“On the Road”), Imelda Staunton (“Vera Drake”), Juno Temple (“Atonement”) og Lesley Manville (“Secrets & Lies”).
 
Instruktør: Robert Stromberg
Medvirkende: Angelina Jolie, Elle Fanning, Juno Temple, Sharlto Copley, Miranda Richardson, Imelda Staunton, Sam Riley, Peter Capaldi, Lesley Manville
Original titel: " Maleficent"
04.06.2014

Edge of Tomorrow 2D & 3D 3D

Edge of Tomorrows storslåede actionscener udspiller sig i en nær fremtid, hvor rumvæsner skånselsløst har angrebet jorden og hvor ingen militær enhed er i stand til at kæmpe imod. Major William Cage (Cruise) har aldrig været i kamp, men kastes ud i, hvad der viser sig at være en selvmordsmission. Cage dræbes efter blot få minutter, og befinder sig på uforklarlig vis, pludselig midt i et slags tidsloop, der tvinger ham til at gennenleve den samme brutale kampscene om og om igen – han kæmper og dør igen og igen. Men for hver gentagelse bliver Cage, side om side med Special Forces-soldat Rita Vrataski (Blunt), dygtigere til at give fjenden igen. Hver gentagede kampscene får dem et skridt tættere på at besejre rumvæsnerne.
Instruktør: Doug Liman
Medvirkende: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton
Original titel: " Edge of Tomorrow"
05.06.2014

A Million Ways to Die in the West

Fårfarmeren Albert (Seth MacFarlane) er ikke verdens modigste mand og han mister sin elskede kæreste (Amanda Seyfried), da han trækker sig fra en duel. Han møder dog snart en anden pige (Charlize Theron) og genfinder sit mod og sin selvtillid. Og det får han tidsnok brug for, da hendes mand, en notorisk forbryder (Liam Neeson), forlanger oprejsning.
Instruktør: Seth MacFarlane
Medvirkende: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman
Original titel: " A Million Ways to Die in the West"
12.06.2014

Transcendence

Dr. Will Caster (Johnny Depp) er verdens fremmeste kapacitet inden for forskning af kunstig intelligens. Han har viet hele sin eksistens til at skabe historiens mest informationsmodtagelige computer, der er i stand til at indsamle og lagre menneskedens samlede viden, kombineret med et komplet register af menneskelige følelser.

Hans stærkt kontroversielle eksperimenter har på den ene side gjort ham verdensberømt, men af samme grund også til hovedmål for en gruppe antiteknologiske ekstremister, der vil gøre hvad som helst for at stoppe ham og – ikke mindst - hans grænseoverskridende forskning.

Men i deres iver for at stoppe Will, bliver ekstremisterne - ubevidst og paradoksalt – præcis den katalysator, der får forsøgene til at lykkes og gør Will til en fysisk del af sin egen grænseoverskridende forskning.

Nu er spørgsmålet for hans kone, Evelyn (Rebecca Hall) og bedste ven, Max Waters (Paul Bettany) – der begge også er medlemmer af hans forskerteam – ikke om de kan fortsætte, hvor Will slap, men om de bør…

- Deres værste frygt går hurtigt fra teori til praksis, da Wills grænseløse videbegærlighed udvikler sig til et altoverskyggende magtbegær, der sætter klodens fortsatte eksistens på spil - og desværre er det eneste, der er helt sikkert, at ingen ved, hvordan de skal stoppe ham…

- Inden det er for sent…

Instruktør: Wally Pfister
Medvirkende: Johnny Depp, Morgan Freeman, Rebecca Hall, Kate Mara, Cillian Murphy, Paul Bettany, Cole Hauser, Clifton Collins Jr, Olivia Dudley
Original titel: " Transcendence"
Spilletid: 01:55
12.06.2014

Cykelmyggen Og Minibillen

FORPREMIERE - Lørdag 31/5 & søndag 1/6 kl. 12.00
 
Minibillen Mini optræder i loppecirkus sammen med Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar. Loppepigen Miranda mobber Mini og lokker ham til at bryde ind i Dagmars linedans, så hun falder og forstuver en fod. Dybt beskæmmet stikker Mini af og bliver optaget i en røverbande under ledelse af Skarnbassen Basse, som beordrer Mini til at bryde ind i biernes honninglager.
Men bi-soldaterne fanger ham, og han idømmes livsvarigt strafarbejde. Bi-prinsesserne synes, han er nuttet og misbruger ham som kæledyr, men han flygter og søger beskyttelse hos røverne, som i mellemtiden har stjålet Egons cykel. Miranda har fortrudt sin mobning og sammen med Mini og deres venner, prøver de nu med list og mod at tilbageerobre Egons elskede racer…

Tag med på en eventyrlig rejse igennem et sprudlende og farverigt univers, med humor, varme, anarki og et festligt galleri af farverige personligheder og genkendelige situationer. Sommerens familiefilm!

Instruktør: Jannik Hastrup, Flemming Quist Møller
Original titel: " Cykelmyggen Og Minibillen"
Spilletid: 01:15
Walking On Sunshine
19.06.2014

Walking On Sunshine

 

Instruktør: Max Giwa og Dania Pasquini
Medvirkende: Greg Wise, Joelle Koissi og Leona Lewis
Original titel: "Walking On Sunshine "
19.06.2014

22 Jump Street

De to umodne strissere Schmidt og Jenko må nok en gang gå undercover. Men da Jenko møder en åndsfælle på det lokale fodboldhold og Schmidt indfiltrer den bohemeagtige kunstscene, begynder deres partnerskab at knage. Så nu er det ikke længere kun et spørgsmål om, de kan få hul på sagen, de skal også finde ud af, om deres forhold kan vokse med opgaven.
Instruktør: Phil Lord, Chris Miller
Medvirkende: Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube
Original titel: " 22 Jump Street"
19.06.2014

Labor Day

13-årige Henry Wheeler Henry overtaler sin desprimerede mor Adele til at hjælpe en undvegne og såret fange, selv om det viser sig, han er dømt for mord. I løbet af de tre dage og trods de usædvanlige omstændigheder, de oplever sammen, får Adele på forunderlig vis noget af sit livsmod og sin glæde tilbage.
Instruktør: Ivan Reitman
Medvirkende: Kate Winslet, Josh Brolin, Tobey Maguire, Clark Gregg
Original titel: " Labor Day"
Spilletid: 01:51
26.06.2014

Lev stærkt

FORPREMIERE - Mandag 16/6 kl. 18.45
 
Syv år efter ”Råzone” blev en uventet succes i de danske biografer i 2006, er holdet bag filmen tilbage med en uafhængig opfølger. LEV STÆRKT bliver - ligesom ”Råzone” - instrueret af Christian E. Christiansen og produceres af Zentropa Entertainments – i co-produktion med det århusiansk-baserede produktionsselskab M2Film. Filmen optages de næste fem uger i Aarhus og forventes at få biografpremiere næste forår.

Hvor ”Råzone” fulgte et slæng unge kvinder, er det nu de unge mænds tur. Gaderæs, alkohol og hurtig kærlighed er alt sammen noget, der kan sparke liv i en rastløs og adrenalinhungrende vennegruppe. Men i LEV STÆRKT får kombinationen fatale konsekvenser, da Nikolaj og hans bedste ven Martin med speederen i bund slår en ung pige ihjel. Martin ryger i fængsel, og Nikolaj går fri. Ramt af skyldfølelse vil Nikolaj gøre alt for at hjælpe Martin videre, men kærligheden kommer i vejen, da Nikolaj forelsker sig i Martins drømmepige og tvinges ud i et voldsomt dilemma. Venskaber og kærlighed bliver sat på spidsen med 200 km/t, og ingen når at tænke sig om, før det er for sent. LEV STÆRKT er en barsk fortælling om rodløse desperadoer, om venskab, loyalitet, kærlighed og skyld – og drømmen om det ultimative kick, der aldrig holder op…

Instruktør: Christian E. Christiansen
Medvirkende: Cyron Bjørn Melville, Jakob Oftebro, Danica Curcic
Original titel: " Lev stærkt"
Spilletid: 01:30
03.07.2014

En Vild Date

EN VILD DATE er den tredje komedie hvor stjernerne Adam Sandler og Drew Barrymore spiller sammen. Tidligere har de dannet par i de romantiske komedier 50 First Dates og The Wedding Singer.

Efter en katastrofal blind date, er singleforældrene Lauren (Drew Barrymore) og Jim (Adam Sandler) helt enige om kun én ting: at de aldrig ønsker at se hinanden igen. Men da de hver især separat tilmelder sig en fabelagtig familieferie med deres børn, ender de alle pludselig med at være tvunget til, at dele en suite på et luksuriøst afrikansk safari resort i en hel uge.
Instruktør: Frank Coraci
Medvirkende: Adam Sandler, Drew Barrymore
Original titel: "Blended"
Spilletid: 01:57
03.07.2014

Sådan træner du din drage 2 - 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Dean Deblois
Original titel: "How to Train Your Dragon 2"
10.07.2014

Ung & Smuk

17-årige Isabelle er med sin familie i sommerhus og møder den tyske turist Victor, som er fuldstændig betaget af den forførende smukke pige. Helt bevidst om sin tiltrækningskraft og besat af tanken om at miste sin uskyld, lader hun ham blive den første, men skuffes over oplevelsen. Tilbage i Paris opsøger Isabelle mere erotisk erfaring, hvilket leder hende ud i et farligt seksuelt spil og en række valg, som hun måske ikke forstår konsekvenserne af.
Mesterinstruktøren Francois Ozon er tilbage med en stærk og fordomsfri skildring af et ungt kvindesind, som i den grad gør indtryk og udfordrer uskyldstabet og den frigjorte ungdom.
Filmen er bygget op over 4 årstider og 4 sange fra Isabelles 17 års fødselsdag og et år frem.
Instruktør: Francois Ozon
Medvirkende: Charlotte Rampling
Original titel: " Jeune & jolie"
Spilletid: 01:35
10.07.2014

Transformers 4: Age of Extinction 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Michael Bay
Medvirkende: Mark Wahlberg, Brenton Thwaites, Nicola Peltz, Kelsey Grammer, Stanley Tucci
Original titel: "Transformers: Age of Extinction "
17.07.2014

Abernes Planet: Revolutionen 2D & 3D 3D

En voksende nation af genetisk udviklede aber ført and af Caesar bliver truet af en gruppe mennesker, der har overlevet den dødelige virus, der spredte sig et årti tidligere. De når en skrøbelig fred, men freden er kort, da begge sider står på grænsen af en krig, der en gang for alle vil bestemme hvem, der i sidste ende vil stå tilbage som jordens herskende race.

Instruktør: Matt Reeves
Medvirkende: Gary Oldman, Keri Russel, Andy Serkis m.fl.
Original titel: "Dawn of the Planet of the Apes"
24.07.2014

Jupiter Ascending 2D & 3D 3D

 
Instruktør: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Medvirkende: Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, James D´Arcy, Terry Giliam, Doona Bae
Original titel: " Jupiter Ascending"
31.07.2014

Guardians of the Galaxy 2D & 3D 3D

Fra Marvel Studios, der har givet verden så ikoniske blockbusterserier som ”Iron Man”, ”Thor”, ”Captain America” og ”The Avengers”, kommer der nu et helt nyt hold superhelte: Guardians of the Galaxy. I et episk, actionladet rumeventyr bliver den übercool eventyrer, Peter Quill, målet for en hensynsløs menneskejagt efter han ’er kommet til’ at stjæle en mystisk og magisk kugle. Uheldigvis for Quill er den famøse kugle imidlertid ikke alene den magtfulde Ronans kæreste eje, men den spiller også en central rolle i hans onde ambitioner om at tage magten i hele universet. For at undgå Ronans hvidglødende raseri, tvinges Quill til at slå sig sammen med en kvartet, bestående af nogle af universets værste udskud: den våbenliderlige vaskebjørn, Rocket; den trælignende humanoid, Groot; den mystiske og dødsensfarlige Gamora og den hævngerrige Drax the Destroyer. Men da Quill opdager kuglens sande magt og den apokalyptiske fare, den udgør for hele galaksen, tvinges han til at samle sine umage rejsekammerater til en sidste, desperat modstand mod Ronans superonde plan – med livet som indsats, og hele galaksens skæbne i puljen… Filmen er skrevet og instrueret af James Gunn (”Movie 43”) og produceret af Kevin Feige (”Iron Man 3”, ”The Avengers”). ”Guardians of the Galaxy”
Instruktør: James Gunn
Medvirkende: Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Lee Pace, John C. Reilly, Benicio Del Toro, Michael Rooker, Dave Bautista, Glenn Close, Vin Diesel
Original titel: " Guardians of the Galaxy"
07.08.2014

Hercules

Mere omtale følger...
Instruktør: Brett Ratner
Medvirkende: Dwayne Johnson, Ian McShane, John Hurt, Joseph Fiennes, Rufus Sewell.
Original titel: " Hercules"
The Expendables 3
14.08.2014

The Expendables 3

Mere omtale følger...
Instruktør: Patrick Hughes
Medvirkende: Sylvester Stallone, Jason Statham, Mickey Rourke, Jet Li, Wesley Snipes, Harrison Ford, Dolph Lundgren, Kellan Lutz
Original titel: " The Expendables 3"
28.08.2014

Sin City: A Dame to Kill For. 2D & 3D 3D

 

Instruktør: Robert Rodriguez, Frank Miller
Medvirkende: Jessica Alba, Mickey Rourke, Michael Madsen, Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Rosario Dawson, Jeremy Piven, Juno Temple, Josh Brolin, Eva Green, Ray Liotta
Original titel: " Sin City: A Dame to Kill For"
28.08.2014

Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Original titel: "Planes: Fire & Rescue "
Spilletid: 01:32
Idealisten
28.08.2014

Idealisten

”Idealisten” er en spændingsfilm om ét af de mest hemmeligholdte kapitler i det 20. århundredes danmarkshistorie og en fortælling om magt, idealisme og to mænds mod til at gå op mod systemet.
Instruktør: Christina Rosendahl
Medvirkende: Peter Plaugborg, Søren Malling, Thomas Bo Larsen, Jens Albinus, Nikolaj Cederholm, Helle Hertz m.fl.
Original titel: " Idealisten"
18.09.2014

The Purge 2: Anarchy

Mere omtale følger...
Instruktør: James DeMonaco
Original titel: " The Purge: Anarchy"
Stille hjerte
25.09.2014

Stille hjerte

”Stille Hjerte” er et familiedrama om tre generationer, der samles over en weekend for at tage afsked med deres hustru, mor, svigermor, mormor og veninde. Søstrene Sanne og Heidi har sammen med resten af familien accepteret deres syge mors ønske om at dø, før sygdommen forværres, men som weekenden skrider frem, bliver beslutningen sværere at håndtere, og det bliver tydeligt, at familien aldrig har haft mere brug for hinanden end nu.
Instruktør: Bille August
Medvirkende: Ghita Nørby, Morten Grunwald, Vigga Bro, Paprika Steen, Jens Albinus, Pilou Asbæk og Danica Curcic
Original titel: " Stille hjerte"
02.10.2014

Fasandræberne

I FASANDRÆBERNE starter vi i 1994, hvor et tvillingepar findes brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene. 20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt. Carl, hans assistent Assad og deres nye sekretær Rose, genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene. Snart bliver de kastet ud i en intens søgen efter pigen, Kimmie, der har været forsvundet siden mordene fandt sted. Men Carl og Assad er ikke de eneste, der jagter Kimmie. Hendes viden er til stor fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af samfundet, og de vil gøre alt hvad de kan for at forhindre fortiden i at indhente dem.

 
Instruktør: Mikkel Nørgaard
Medvirkende: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Danica Curcic, Pilou Asbæk, David Dencik, Søren Pilmark, Johanne Louise Schmidt
Kapgang
30.10.2014

Kapgang

Mere omtale følger...
Instruktør: Niels Arden Oplev
Medvirkende: Anders W. Berthelsen, Sidse Babett Knudsen, Pilou Asbæk, Villads Bøye, Frederik Winther Rasmussen, Kraka Donslund Nielsen, Jens Jørn Spottag, Jacob Lohmann, Christine Gjerulff, Anette Støvelbæk, Kristian Halken, Steen Stig Lommer, Stine Stengade, Anne Louise Hassing, David Dencik, Jens Malthe Næsby
Original titel: " Kapgang"
Hobbitten: Ud og hjem igen 2D & 3D HFR
3D
10.12.2014

Hobbitten: Ud og hjem igen 2D & 3D HFR 3D

 
Instruktør: Peter Jackson
Medvirkende: Martin Freeman, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Elijah Wood, Cate Blanchett, Luke Evans, Hugo Weaving, Orlando Bloom, Richard Armitage, Ian McKellen, Christopher Lee, Ian Holm, Lee Pace, Billy Connolly, Mikael Persbrandt, James Nesbitt
Original titel: "The Hobbit: There and Back Again "
Lido Biograferne · Søndertorv 1 · DK-7100 Vejle · Billettelefon: +45 75 82 40 80