Biograf Vejle Lido

Kommende film

29.01.2015

Big Hero 6 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Don Hall
Original titel: " Big Hero 6"
Spilletid: 01:39
29.01.2015

The Imitation Game

I vinteren 1952 møder det britiske politi op hos matematiker, kryptograf og krigshelt Alan Turing (Benedict Cumberbatch) for at undersøge et indbrud. Det ender med, at Turing selv bliver arresteret og anklaget for "grov uanstændighed" og senere dømt for homoseksualitet, der på det tidspunkt var en strafbar handling. Kun få vidste, at de havde fængslet en af de fremmeste pionerer inden for udviklingen af moderne computere. Turing havde nemlig under anden verdenskrig stået i spidsen for den brogede gruppe af forskere, retorikkere, skakmestre og efterretningsfolk, der byggede den maskine, der endte med at løse den ubrydelige tyske Enigma-kode, og derved var medvirkende til at redde tusindvis af liv og i sidste ende vinde krigen.
Instruktør: Morten Tyldum
Medvirkende: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode og Allen Leech
Original titel: " The Imitation Game "
Spilletid: 01:52
05.02.2015

Svampebob: En rigtig landkrabbe 2D & 3D - dansk tale 3D

Svampebob, verdens mest kendte undersøiske havsvamp, kommer på land for at besøge vores verden i hans største superhelte eventyr nogensinde.
Instruktør: Paul Tibbitt
Medvirkende: Jens Jacob Tychsen (SvampeBob Firkant) Søren Ulrichs (Patrick Søstjerne) Peter Zhelder (Blækvard Tentakkel) Nis Bank-Mikkelsen (Eugene Krabbe)Torben Sekov (Plankton) Vibeke Dueholm (Karen) Alexandre Willaume (Pirat)
Original titel: " "
05.02.2015

Jupiter Ascending 2D & 3D 3D

hun var skabt til at udrette store ting. Som voksen drømmer Jupiter om stjernene, men vågner hver morgen til de barske realiteter som rengøringshjælp, mens hun rammes af det ene uheld efter det andet. Det er først, da Caine (Tatum), en kunstigt fremstillet eks-militær-jæger, ankommer på jorden for at finde hende, at Jupiter begynder at få glimt af den skæbne, der har ventet på hende hele tiden – hendes genetiske sammensætning afslører hende som den næste i rækken til at overtage en ekstraordinær arv, der kunne forandre kosmos’ balance.
Instruktør: Andy Wachowski og Lana Wachowski
Medvirkende: Channing Tatum, Sean Bean, Mila Kunis
Original titel: " Jupiter Ascending "
05.02.2015

Min søsters børn og guldgraverne

Filmen 'Min søsters børn og guldgraverne' er et nyt kapitel i den danske familiefilmsserie, denne gang med et nyt hold børn og Rasmus Botoft som Onkel Erik. I filmen opdager børnene ved et tilfælde, at deres tipoldefar udvandrede som guldgraver til Canada og at de stadigvæk har familie derovre. De kommer i kontakt med en grandtante, som inviterer dem til Canada. I Canada venter der dem en sand skattejagt, hvor de bliver overrasket af både landets spektakulære vildmark, natur, dyreliv og ikke mindst to skurkagtige guldgravere. Og så får de undervejs selskab af ingen ringere end Fru Flinth, som fortsat har et særdeles godt øje til Onkel.
Instruktør: Niels Nørløv Hansen
Original titel: " Min søsters børn og guldgraverne "
05.02.2015

Mænd & høns

Mere omtale følger...
Instruktør: Anders Thomas Jensen
Medvirkende: Mads Mikkelsen, Nicolas Bro, Nikolaj Lie Kaas, Ole Thestrup, Kirsten Lehfeldt, Bodil Jørgensen, Søren Malling og David Dencik
Original titel: " Mænd & høns "
05.02.2015

Nat på museet 3

Eventyret begynder med åbningen af det nye planetarium i New York, hvor de velkendte museumshelte pludselig mister kontrollen over sig selv, fordi tavlen, der bringer dem alle til live, langsomt svækkes. Kun Ahkmenras far kender hemmeligheden bag tavlen, og han er udstillet i London. Larry og vennerne drager derfor mod det berømte Britiske Naturhistoriske Museum, hvor de med hjælp fra nye venner må risikere alt for at reparere tavlen, før Larry mister sine museumsvenner for evigt.
Instruktør: Shawn Levy
Medvirkende: Ben Stiller og Robin Williams
Original titel: " Night at the Museum 3"
12.02.2015

Fifty Shades of Grey

Filmatiseringen af E.L. James’ internationale bestseller “Fifty Shades of Grey” er ventet med spænding. I rollerne som Christian Grey og Anastasia Steele ses den irske skuespiller Jamie Dornan og den amerikanske skuespillerinde og model Dakota Johnson. I andre roller vil man kunne opleve Luke Grimes som Christians bror Elliot, Victor Rasuk som Anastasias nære ven José og Jennifer Ehle som Anastasias mor Carla.“Fifty Shades of Grey”-trilogien er siden udgivelsen blevet oversat til 52 sprog og har solgt mere end 90 millioner eksemplarer som e-bog og trykt udgave og er en af de hurtigst sælgende bogserier nogensinde.
Instruktør: Sam Taylor-Johnson
Medvirkende: Dakota Johnson, Victor Rasuk og Jennifer Ehle
Original titel: " Fifty Shades of Grey"
19.02.2015

Steppeulven

1962 er året hvor en hel generation lever, som var det deres sidste dag. For den unge aktivist Eik Skaløe vender det op og ned på hans liv, da han forelsker sig hovedkulds i den smukke fredsaktivist Iben Nagel Rasmussen og hun forelsker sig i ham. Men Iben er barn af tiden og hun tager parolerne om fri kærlighed og sex alvorligt. Hun fornægter den personlige ejendomsret og vil ikke nøjes med én mand, når hun kan få flere. Som i et klassisk trekantsdrama, indleder han en kamp for at vinde hele hendes kærlighed. Som poet, forfatter og sanger besynger han konstant sin kærlighed til hende. Men Eik må erkende sit nederlag og i 1968 rejser han uden sin elskede Itsi Bitsi til Nepal, drømmenes land i øst. En rejse han aldrig vender hjem fra.
Instruktør: Ole Christian Madsen
Medvirkende: Joachim Fjeldstrup, Marie Tourell Søderberg, Christian Gade Bjerrum, Johannes Nymark, Ola Rapace, Julia Ragnarsson, Anette Støvelbæk, Thure Lindhardt.
Original titel: " Steppeulven"
Spilletid: 01:47
19.02.2015

Sangen fra havet - dansk tale

Instruktør: Tomm Moore
Original titel: "Song of the Sea "
19.02.2015

Whiplash

"Fame" møder "Full Metal Jacket" kunne godt være overskriften på dette prisbelønnede og hypnotiserende spændende drama, som vil få publikum til at sidde ude på kanten af deres biografstole! Andrew Neiman har kun én drøm, som han forfølger med en lidenskabelig intensitet: Han drømmer om at blive en af verdens bedste jazz trommeslager. Chancen for at opnå sin drøm, sker da musikskolens mest anerkendte og frygtede lærer Terence Fletcher henter ham ind for at give ham en plads i sit orkester. Det bliver en dramatisk og dybt transformerende oplevelse for dem begge - på den ene side den ubamhjertigt strenge lærer og på den anden side hans elev, der presser sig selv til det yderste af sin egen formåen og tilregnelighed. I rollen som eleven ses Miles Teller, som tidligere har medvirket i bl.a. "Divergent", og som hans strenge mentor ses den alsidige skuespiller J.K. Simmons (Juno, Labor Day, Up In The Air). Filmen er skrevet og instrueret af Damien Chazelle, som præsenterede filmen for et publikum første gang på Sundance 2014 filmfestival med overvældende respons. Siden er WHIPLASh også blevet vist på filmfestival i Cannes, Toronto og London for et ligeså begejstrede publikum. Filmens soundtrack er noget for enhver jazzelsker, og indeholder bl.a. musik fra Stan Getz, Duke Ellington m.fl. samt vidunderlig nykomponerede jazzmusik skrevet af Tim Simonec.
Instruktør: Damien Chazelle
Medvirkende: Miles Teller, J.K. Simmons
Original titel: " Whiplash"
Spilletid: 01:47
26.02.2015

Teorien Om Alting

Der blev ikke forventet særlig meget af den kvikke, men dovne kosmologistuderende Stephen Hawking, da han som 21-årige blev diagnosticeret med den dødelige sygdom amyotrofisk lateralsklerose og får to år at leve i. Men på universitet i Cambridge møder han den kunststuderende Jane Wilde og hendes kærlighed gav ham styrken til at kæmpe for sit liv. Hawking ender med både at blive udråbt som Einsteins efterfølger og far til tre børn. I løbet af deres ægteskab lammes Stephens krop langsomt samtidig med, at hans akademiske omdømme når nye højder. Hawkings sygdom sætter deres forhold på alvorlige prøver og ændrer deres liv for altid. I hovedrollerne kan man opleve Eddie Redmayne og Felicity Jones.
Instruktør: James Marsh
Medvirkende: Emily Watson, Felicity Jones, Eddie Redmayne
Original titel: "The Theory of Everything "
26.02.2015

Albert

Familiefilmen 'Albert' er en 3D-animeret filmatisering af Ole Lund Kirkegaards roman. Den handler om titelfiguren Albert, der bor i Kalleby. Han er mere end almindeligt klodset, og kommer til at vælte byens vartegn. Derfor er byens borgere ikke hans største fans. Men Albert indser, at der er en større verden udenfor Kalleby. Han drager derfor ud på eventyr, så han kan vende tilbage til byen som ballonskipper og gøre sine forældre stolte.
Instruktør: Karsten Kiilerich
Original titel: " Albert"
26.02.2015

Kingsman: The Secret Service

KINGSMAN: THE SECRET SERVICE er baseret på tegneserien af samme navn, og filmen instrueres af Matthew Vaughn (Kick Ass, X-Men First Class). Filmen fortæller historien om en super hemmelig spionorganisation, som rekrutterer en rå, men lovende ung mand til deres konkurrenceprægede træningsprogram. Samtidig står organisationen overfor en global trussel fra et forskruet geni
Instruktør: Matthew Vaughn
Medvirkende: Taron Egerton, Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine
Original titel: " Kingsman: The Secret Service"
26.02.2015

Mennesker Bliver Spist

NY, VARM OG VEDKOMMENDE CLAUSEN FILM! Herluf (Erik Clausen) er en pligtopfyldende mand, far og mekaniker, der i mange år har været ganske lykkeligt gift med Ingelise (Bodil Jørgensen). Deres ægteskab er blevet lidt for meget rutine, og på det seneste har Ingelise sågar indledt en affære med en kollega. Ingelise er i fuld gang med at arrangere deres datter, Gittes (Lærke Winther), tredje bryllup, men det kunne Herluf nu godt undvære, for det er ham og Ingelise, der må punge ud. En dag melder Herluf en bil klar på værkstedet, uden at bremserne virker, og da den kort efter kører galt, sender Mester (Leif Sylvester) ham hjem på en tænker. Herluf bliver chokeret, han er begyndt at glemme ting. Og en dag kommer han ikke hjem, som han plejer. Ingelise og hele familien opdager, hvor meget de savner ham – og tager deres liv og relationer op til revision. Erik Clausen har skrevet manuskriptet, instruerer og spiller over for Bodil Jørgensen i det hjertevarme, humoristiske og aktuelle ægteskabsdrama, MENNESKER BLIVER SPIST.
Instruktør: Erik Clausen
03.03.2015

Chappie

Efter "District 9" og "Elysium" er instruktør Neill Blomkamps nu aktuel med sin helt særlige action adventure film CHAPPIE. Et hvert barn fødes ind i denne verden fuld af løfter og ingen mere end Chappie: Han er talentfuld, unik og nærmest et vidunderbarn. Men som med alle andre børn påvirkes han også af sine omgivelser – gode som dårlige – og skal lære at stole på sit hjerte og sin sjæl for selv at finde vej ude i verden. Der er dog én ting, der gør Charlie til noget ganske særligt: Han er en robot. - Den første robot med evnen til selv at tænke og føle. Og lige præcis dét, er en farlig idé og er en udfordring som vil udsætte Chappie for stærke og destruktive kræfter som vil kæmpe imod at han bliver den sidste af sin slags. På rollelisten er bl.a. Sharlto Copley, Dev Patel, Ninja and Yo-Landi Vi$$er, Jose Pablo Cantillo og Sigourney Weaver samt Hugh Jackman.
Instruktør: Neill Blomkamp
Medvirkende: Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Sharlto Copley
Original titel: " Chappie"
05.03.2015

Mortdecai

Mere omtale følger...
Instruktør: David Koepp
Medvirkende: Johnny Depp, Paul Bettany, Ewan Mcgregor, Gwyneth Paltrow, Olivia Munn, Aubrey Plaza, Jeff Goldblum, Oliver Platt
Original titel: "Mortdecai"
05.03.2015

Focus

Will Smith spiller hovedrollen som Nicky, en charmerende storsvindler. Han møder nybegyndertyven, Jess (Margot Robbie), og indvilger i at lære hende forskellige tricks. Undervejs bliver Jess forelsket i Nicky, og han vælger pludselig at stoppe forholdet. Tre år senere i Buenos Aires midt i et high stake racerløb dukker hans tidligere flamme op - nu som gennemført femme fatale. Midt i Nickys seneste og yderst farlige plan vender Jess det hele på hovedet, og storsvindleren er ved at blive slået ud af sit eget spil.
Instruktør: Glenn Ficarra
Medvirkende: Margot Robbie, Will Smith
Original titel: " Focus"
05.03.2015

Ex Machina

Den 24-årige programmør Caleb, som arbejder for verdens største internetfirma, vinder en konkurrence, hvor han får mulighed for at tilbringe en uge sammen med firmaets sky ejere Nathan i hans luksuøse hus gemt godt væk i bjergene. Men da Caleb først er ankommet, finder han ud af, at han skal deltage i et mærkeligt, men fascinerende eksperiment, hvor han skal interagere med verdens første, ægte kunstige intelligens, der har til huse i en smuk robotpige.
Instruktør: Alex Garland
Medvirkende: Alicia Vikander, Oscar Isaac og Domhnall Gleeson
Original titel: " Ex Machina "
12.03.2015

Eventyret om Askepot

Mere omtale følger...
Instruktør: Kenneth Branagh
Medvirkende: Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden, Helena Bonham Carter og Stellan Skarsgård
Original titel: "Cinderella "
Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension 3D
3D
12.03.2015

Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension 3D 3D

Næste kapitel i den populære "Paranormal Activity"-serie.
Instruktør: Gregory Plotkin
Medvirkende: Katie Featherston og Tyler Craig
Original titel: " Paranormal Activity: The Ghost Dimension"
12.03.2015

9. April

Natten til den 9. april 1940 alarmeres den danske hær. Tyskerne har krydset grænsen, Danmark er i krig mod Europas stærkeste hær. I Sønderjylland beordres en dansk fortrop bestående af cykel- og motorcykeldelinger ud for, imod alle odds, at bremse overmagten indtil de danske forstærkninger kan mobiliseres. I de skæbnesvangre timer følger vi sekondløjtnant Sand (Pilou Asbæk) og hans cykeldeling. De skal som de første danske soldater møde fjenden i kamp.
Instruktør: Roni Ezrá
Medvirkende: Pilou Asbæk, Gustav Dyekjær Giese, Lars Mikkelsen
19.03.2015

Annie

I flere generationer har publikum verden over nydt en af de mest populære musical, der er skrevet til Broadway scenen. Men nu kan også biografgængerne glæde sig til en ny moderne udgave af musical-komedien ANNIE. Will Gluck, filmens instruktør og manuskriptforfatter, har sammen med bl.a. James Lassiter, Jade Pinkett , Will Smith, Jay Z og Tyran ’Ty Ty’ Smith produceret en opdateret og moderne filmudgave, som indfanger magien af de klassiske karakterer i ANNIE, til biografgængerne. Hovedrollen som Annie, spilles af den 11-årige Quevenzhane Wallis, som fik sit gennembrud i filmen ”Hushpuppy” – en rolle hun siden blev oscarnomineret for. ANNIE handler om plejebarnet, der må gå så meget ondt igennem, efter at hun er blevet forladt af sine forældre med et løfte fra dem, om at de en dag vil komme tilbage og hente hende. Hun sættes i pleje hos den ondskabsfulde Frk. Hannigan (Cameron Diaz), og konfronteres dagligt med mangel på kærlig omsorg og glade stunder. Alligevel mister Annie aldrig modet, og gør alt for at holde humøret hos såvel sig selv som hos de andre børn, Frk. Hannigan også har i pleje. I sin konstante søgen efter de forældre, der forlod hende som lille pige, møder Annie den stenrige forretningsmand Will Stacks. Han vælger - efter at have ageret redningsmand overfor Annie - at tage hende i pleje. Dette giver ham massiv presseomtale og fremmer hans muligheder - i forbindelse med den kampagne, han er i gang med - for at bliver valgt som borgmester i New York. At Stacks så nærmest også anser sig selv for at være det bedste, der er sket i Annies liv, kan der nok stilles spørgsmålstegn ved. For måske er det nærmere Annie, der med sit overskud og glæde ved livet, er kommet for at redde Stacks….
Instruktør: Will Gluck
Medvirkende: Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx, Cameron Diaz, Rose Byrne, Adewale Akinnuoye-Agbaje
Original titel: " Annie"
19.03.2015

Insurgent 2D & 3D 3D

Filmen 'Insurgent' er fortsættelsen til 'Divergent' som blev en stor succes i Danmark.
Instruktør: Robert Schwentke
Medvirkende: Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Kate Winslet og Jai Courtney
Original titel: " Insurgent"
19.03.2015

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Mere omtale følger...
Instruktør: John Madden
Medvirkende: Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy og Richard Gere
Original titel: " The Second Best Exotic Marigold Hotel "
26.03.2015

Hjem 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Tim Johnson
Original titel: "Home"
26.03.2015

Skammerens Datter

Dina og hendes to søskende bor i en lille landsby med deres mor, der er Skammer. Dina har arvet sin mors overnaturlige skammerevner, der gør, at hun kan se alle folks løgne, dårlige samvittighed og - ikke mindst - deres skyld og få dem til at skamme sig over det. Men selv om Dina absolut ikke er begejstret for at have skammerøjne, viser det sig snart nyttigt, da hun pludselig - med livet som indsats - hvirvles ind i et blodigt opgør mellem to fyrstesønner… ”Skammerens Datter” tager os med på et forrygende eventyr i en middelalderlig fantasyverden med drager og magi, konger og riddere, tyranni og mord… På en stjernebesat rolleliste ses bl.a. Peter Plaugborg som Drakan (Kvinden i buret, 1864, Submarino, Flammen og Citronen), Jakob Oftebro som Nico (Lev Stærkt, 1864, Kon-Tiki, Max Manus), Søren Malling som Våbenmesteren (1864, Borgen, Kapringen), Stina Ekblad som Dama Lizea (Krøniken, Borgen, Wallander), Allan Hyde som Davin (True Blood, Den som dræber) og Maria Bonnevie spiller Melussina (Belle du Seigneur, Uskyld). De to hovedroller, Dina og Rosa, offentliggøres på et senere tidspunkt.
Instruktør: Kenneth Kainz
Medvirkende: Peter Plaugborg, Jakob Oftebro, Søren Malling, Stina Ekblad, Allan Hyde, Maria Bonnevie, Rebecca Emilie Sattrup, Petra Maria Scott Nielsen
26.03.2015

F for får - dansk tale

Instruktør: Mark Burton
Original titel: " Shaun the Sheep"
02.04.2015

Fast & Furious 7

Vin Diesel, Paul Walker og Dwayne Johnson er tilbage i ”Fast & Furious 7”, det nye kapitel af den populære ”Fast & Furious”-serie, som denne gang er instrueret af James Wan. Det bliver også et gensyn med populære ansigter som Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ’Ludacris’ Bridges, Elsa Pataky og Lucas Black. De får følgeskab af de internationale actionstjerner Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey og Kurt Russell, som alle er nye på holdet. Neal H. Moritz, Vin Diesel og Michael Fottrell producerer igen og manuskriptet er skrevet af Chris Morgan.
Instruktør: James Wan
Medvirkende: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Kurt Russell, Jordana Brewster, Djimon Hounsou, Tyrese Gibson og Ronda Rousey
Original titel: "Furious 7"
09.04.2015

Into the Woods

Mere omtale følger...
Instruktør: Rob Marshall
Medvirkende: Meryl Streep, Anna Kendrick
Original titel: " Into the Woods "
09.04.2015

Idealisten

”Idealisten” er en spændingsfilm om ét af de mest hemmeligholdte kapitler i det 20. århundredes danmarkshistorie og en fortælling om magt, idealisme og to mænds mod til at gå op mod systemet.
Instruktør: Christina Rosendahl
Medvirkende: Peter Plaugborg, Søren Malling, Thomas Bo Larsen, Jens Albinus, Nikolaj Cederholm, Helle Hertz m.fl.
Original titel: " Idealisten"
23.04.2015

Avengers 2: Age of Ultron 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Joss Whedon
Medvirkende: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans o.m.f
Original titel: " Avengers 2: Age of Ultron "
24.04.2015

Far from the Madding Crowd

Mere omtale følger...
Instruktør: Thomas Vinterberg
Medvirkende: Carey Mulligan, Michael Sheen og Juno Temple
Original titel: " Far from the Madding Crowd "
Child 44
30.04.2015

Child 44

Mere omtale følger...
Instruktør: Daniél Espinosa
Medvirkende: Tom Hardy, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Gary Oldman, Nikolaj Lie Kaas, Jason Clarke, Vincent Cassel
30.04.2015

Manolos magiske rejse - dansk tale

MANOLOS MAGISKE REJSE er en animeret komedie med en helt unik visuel stil. Filmen handler om den unge Manolo, der er splittet mellem familiens forventninger og hans egne drømme. Før han når at beslutte sig, sendes han ud på en utrolig rejse, der går gennem tre fantastiske verdener fyldt med farer og udfordringer. Filmen præsenterer et moderne twist på masser af popmusik og opfordrer os til at fejre fortiden samtidig med, at vi glæder os til fremtiden.
Instruktør: Jorge Gutierrez
Medvirkende: Channing Tatum, Zoe Saldana, Danny Trejo, Christina Applegate, Diego Luna, Ron Perlman, Ice Cube.
Original titel: "Book of Life"
30.04.2015

Kill the Messenger

Mere omtale følger...
Instruktør: Michael Cuesta
Medvirkende: Michael Sheen, Robert Patrick, Jeremy Renner, Ray Liotta, Andy Garcia
Original titel: " Kill the Messenger"
14.05.2015

Mad Max: Fury Road

Plaget af sin turbulente fortid tror Mad Max, at den bedste måde at overleve på, er ikke at kæmpe for andre end sig selv. Ikke desto mindre suges han hurtigt ind i en bande, der flygter på tværs af ørkenlandskabet i en kampvogn styret af hærføreren Furiosa. Banden forsøger at slippe væk fra en fæstning som tyrannisk kontrolleres af Joe, der giver indtryk af at være en slags udødelig halvgud, men i virkeligheden er døende. Joe har engang mistet noget uerstatteligt. Rasende samler krigsherren alle sine bander og forfølger skånselsløst rebellerne i et hæsblæsende højoktan-ræs på livet.
Instruktør: George Miller
Medvirkende: Tom Hardy, Charlize Theron, Zoë Kravitz og Nicholas Hoult
Original titel: " Mad Max: Fury Road"
04.06.2015

Asterix: I gudernes land - dansk tale

Original titel: "Asterix: The Land of Gods"
11.06.2015

Jurassic World 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Colin Trevorrow
Medvirkende: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Judy Greer, Jake Johnson
Original titel: " Jurassic World"
02.07.2015

Minions 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Kyle Balda, Pierre Coffin
Original titel: "Minions "
09.07.2015

Terminator Genisys

Mere omtale følger...
Instruktør: Alan Taylor
Medvirkende: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney Matt Smith
Original titel: " Terminator Genisys"
16.07.2015

Pan 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Joe Wright
Medvirkende: Rooney Mara, Garrett Hedlund, Hugh Jackman, Amanda Seyfried
Original titel: "Pan"
16.07.2015

Ant-Man 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Peyton Reed
Medvirkende: Evangeline Lilly, Hayley Atwell, Paul Rudd, Judy Greer, Michael Douglas
Original titel: "Ant-Man"
Ted 2
16.07.2015

Ted 2

Mere omtale følger...
Instruktør: Seth MacFarlane
Medvirkende: Mark Wahlberg, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Morgan Freeman
Original titel: " Ted 2 "
06.08.2015

Pitch Perfect 2

Mere omtale følger...
Instruktør: Elizabeth Banks
Medvirkende: Anna Kendrick, Elizabeth Banks, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow
Original titel: " Pitch Perfect 2 "
27.08.2015

Inderst inde 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen
Original titel: "Inside Out"
06.11.2015

James Bond: Spectre 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Sam Mendes
Medvirkende: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Dave Bautista, Monica Bellucci, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Andrew Scott, Rory Kinnear, Jesper Christensen
Original titel: "Spectre "
The Hunger Games: Mockingjay - del 2
19.11.2015

The Hunger Games: Mockingjay - del 2

Mere omtale følger...
Instruktør: Francis Lawrence
Medvirkende: Jennifer Lawrence,
Original titel: "The Hunger Games: Mockingjay - part 2 "
10.12.2015

In the Heart of the Sea

Mere omtale følger...
Instruktør: Ron Howard
Original titel: " In the Heart of the Sea"
Star Wars: The Force Awakens 2D & 3D
3D
17.12.2015

Star Wars: The Force Awakens 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: J.J. Abrams
Medvirkende: Carrie Fisher, Harrison Ford, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Mark Hamill, Oscar Isaac, Adam Driver, Gwendoline Christie, Lupita Nyong'o, Warwick Davis, Peter Mayhew, Max von Sydow, John Boyega, Kenny Baker, Anthony Daniels
Original titel: "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens"
25.12.2015

Radiserne 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Steve Martino
Original titel: "Peanuts"
Lido Biograferne · Søndertorv 1 · DK-7100 Vejle · Billettelefon: +45 75 82 40 80