Biograf Vejle Lido

Kommende film

28.05.2015

San Andreas 2D & 3D 3D

Da San Andreas-forkastningen – den 1300 kilometer lange zone i Californien, hvor Stillehavspladen og den amerikanske kontinentalplade støder sammen – til sidst giver efter, sættes et altødelæggende styrke 9-jordskælv i gang, og helikopterpiloten Ray og hans ekskone Emma sætter ud på en rejse fra Los Angeles til San Francisco for at redde deres eneste datter, Blake. Deres farefulde færd nordpå og interne uoverensstemmelser burde være slemt nok i sig selv, men det er kun begyndelsen på et action-eventyr, hvis udfordringer de knap havde fantasi til at forestille sig.
Instruktør: Brad Peyton
Medvirkende: Alexandra Daddario, Dwayne Johnson, Carla Gugino, Kylie Minogue
Original titel: " San Andreas "
28.05.2015

While We`re Young

Ægteparret Josh (Ben Stiller) og Cornelia (Naomi Watts) bor i New York og er tilsyneladende tilfredse med tilværelsen, som er endt med at blive uden børn - i modsætning til deres venner. Men under overfladen kradser 40-årskrisen, og da de møder det unge hipster-par Jamie (Adam Driver) og Darby (Amanda Seyfried), går der ikke lang tid før Josh og Cornelia skifter de jævnaldrende venner ud med rulleskøjter og hip-hop-timer. Jamie og Darby er forførende, eventyrlystne og spontane, og i deres selskab genfinder Josh og Cornelia deres egen ungdom. Men kan det virkelig være så let? Instruktøren bag kritikerhittet 'Frances Ha', Noah Baumbach, har skrevet og instrueret 'While We're Young', et næsten Woody Allen'sk billede på New Yorks kreative middelklasse, hvor alder bare er et tal. Baumbach fanger den pudsige tendens blandt dagens trendsættere: mens de ældre generationer lader sig forføre af den nyeste teknologi som iPads og fladskærme, bliver de unge nostalgiske efter forgangne tider og går på opdagelse blandt VHS-bånd og pladespillere.
Instruktør: Noah Baumbach
Medvirkende: Ben Stiller, Naomi Watts, Adam Driver
Spilletid: 01:34
04.06.2015

Spy

Glæd dig til sommerens sjoveste spion-komedie. Melissa McCarthy er Susan Cooper - CIA-analytiker og kvinden der styrer teknikken og guider agenter, når bureauets farligste missioner skal føres ud i livet. Samtidig er hun hemmeligt forelsket i sin super charmerende agentkollega (Jude Law), og da han forsvinder og en anden agents identitet bliver bragt i fare, får hun endelig muligheden for at blive undercover agent i den virkelige verden. Hendes mission er at infiltrere en farlig våbenhandlers underverden og forhindre en global katastrofe – hvilket naturligvis ikke går helt efter planen… Særligt fordi en anden agent (Jason Statham) mener, at han er meget mere passende til missionen end Susan Cooper! SPY er instrueret af Paul Feig og der er masser af gode grin i vente, masser af spion gadgets og fuld fart både til vands, til lands, i luften… og på scooter.
Instruktør: Paul Feig
Medvirkende: Morena Baccarin, Rose Byrne, Jason Statham, Melissa McCarthy Jude Law
Original titel: " Spy"
04.06.2015

It Follows

'Så rædselsvækkende, at man leder efter pauseknappen.' Joakim Grundahl, Politiken (5 hjerter) Jay finder ud af, at sex med kæresten kommer med en pris. En forbandelse hviler nu over hende i form af et ansigtsløst monster, som forfølger hende overalt, og som vil dræbe hende, hvis det får mulighed for at røre hende. Den eneste måde, hun kan slippe af med forbandelsen på, er at overføre den til en anden. Men det skal være en hun holder af. Ondskaben i 'It Follows' har ikke nogen krop selv, det er en urkraft, som kan besætte alle, eller en tvangstanke, der kan æde dig op.
Instruktør: David Robert Mitchell
Medvirkende: Maika Monroe, Keir Gilchrist, Olivia Luccardi
Original titel: " It Follows "
Spilletid: 01:40
11.06.2015

Asterix: I gudernes land - 2D & 3D - dansk tale 3D

Animeret eventyr for hele familien med danske stemmer.
Original titel: "Asterix: The Land of Gods"
11.06.2015

Jurassic World 2D & 3D 3D

Steven Spielberg producerer det næste, længe ventede kapitel af hans banebrydende ”Jurassic Park”-serie, ”Jurassic World”. Colin Trevorrow instruerer det episke action-eventyr, som er baseret på Michael Crichtons roman "Jurassic park". Manuskript er skrevet af Rick Jaffa & Amanda Silver og Trevorrow & Derek Connolly. Frank Marshall og Patrick Crowley har produceret.
Instruktør: Colin Trevorrow
Medvirkende: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Judy Greer, Jake Johnson
Original titel: " Jurassic World"
18.06.2015

Entourage

Entourage er den længeventede filmversion af den prisvindende HBO-tv serie. Filmstjernen Vincent Chase er tilbage sammen med vennerne Eric, Turtle og Johnny. De er ”back in business” med super-agenten Ari Gold. Deres ambitioner har dog ændret sig en smule. Men båndet mellem vennerne er stadig stærkt, imens de begiver sig rundt i Hollywoods benhårde verden. Udover seriens originale cast, møder vi bl.a skuespiller Billy Bob Thornton, Haley Joel, Liam Neeson, Mark Wahlberg og Pharell Williams.
Instruktør: Doug Ellin
Medvirkende: Liam Neeson , Mark Wahlberg, Jessica Alba , Adrian Grenier, Jeremy Piven, Kevin Connolly
Original titel: " Entourage "
18.06.2015

Pride

Mere omtale følger...
Instruktør: Matthew Warchus
Medvirkende: Bill Nighy, Imelda Staunton, Dominic West
Original titel: " Pride "
25.06.2015

Terminator Genisys 2D & 3D 3D

Da lederen af den menneskelige oprørbevægelse John Connor (Jason Clarke) sender sergenten Kyle Reese (Jai Courtney) tilbage til 1984 for at beskytte Sarah Connor (Emilia Clarke) og sikre fremtiden, er den uventede konsekvens, at tidslinjen går i stykker. Reece befinder sig nu i en ny og fremmed fortid, hvor han møder uventede allierede, bl.a. Vogteren (Arnold Schwarzenegger), dødsensfarlige fjender og en ny, uforudset mission: At genstarte fremtiden…
Instruktør: Alan Taylor
Medvirkende: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney Matt Smith
Original titel: " Terminator Genisys"
25.06.2015

Testament of Youth

Mere omtale følger...
Instruktør: James Kent
Medvirkende: Hayley Atwell, Alicia Vikander, Taron Egerton |
Original titel: " Testament of Youth "
02.07.2015

Minions 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Kyle Balda, Pierre Coffin
Original titel: "Minions "
02.07.2015

Guldkysten

Året er 1836, og den unge botaniker Wulff bliver sendt et år til Afrika af den danske konge for at tilse arbejdet med en kaffeplantage. Bag sig har han sit livs store kærlighed, foran sig har han et eventyr, der vil føre ham ind i ukendt land, og som vil ændre hans unge liv for altid. Slavehandlen er for længst ophørt ved de danske handelsforter på Guldkysten, men da Wulff oplever, at hans plantager bliver hærget af de indfødte selv, føres han på sporet af en større konspiration, som viser sig at trække tråde helt ind i guvernementets inderste.
Instruktør: Daniel Dencik
Medvirkende: Daniel Dencik
Original titel: " Guldkysten"
02.07.2015

Magic Mike XXL

Magic Mike XXL tager sin begyndelse, tre år efter Mike trak sig fra stripperlivet, da hans karriere var på sit højeste. De tre tilbageværende “Kings of Tampa” er ligeledes klar til at smide håndklædet, denne gang i ringen. Men de vil gøre det på deres egen måde: De vil vælte huset med et sidste brag af et show i Myrtle Beach, og legenden Magic Mike skal dele spotlyset sammen med dem. Turen mod deres sidste show indebærer blandt andet stop i Jacksonville og Savannah, hvor gamle bekendtskaber genoplives, og nye venskaber opstår. Og Mike og gutterne lærer nogle nye tricks og får rystet fortiden af sig på overraskende måder.
Instruktør: Gregory Jacobs
Medvirkende: Amber Heard, Channing Tatum, Elizabeth Banks
Original titel: " Magic Mike XXL "
09.07.2015

Det Store Nøddekup - dansk tale

Mere omtale følger...
Instruktør: Peter Lepeniotis
Original titel: "The Nut Job"
Spilletid: 01:26
16.07.2015

Ted 2

Seth MacFarlane er tilbage som manuskriptforfatter, instruktør og stemme med ”Ted 2”. Han får følgeskab af superstjernen Mark Wahlberg samt Alec Sulkin og Wellesley Wild, som var med til at skrive ”Ted” manuskriptet.
Instruktør: Seth MacFarlane
Medvirkende: Mark Wahlberg, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Morgan Freeman
Original titel: " Ted 2 "
22.07.2015

Ant-Man 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Peyton Reed
Medvirkende: Evangeline Lilly, Hayley Atwell, Paul Rudd, Judy Greer, Michael Douglas
Original titel: "Ant-Man"
23.07.2015

Paper Towns

PAPER TOWNS er historien Quentin og hans gådefulde nabo Margo, som elsker mysterier så højt, at hun selv bliver til et. Efter at have taget Quentin med på en nats eventyr gennem deres hjemby, er Margo pludseligt forsvundet – og har kun efterladt sig små, kryptiske spor. Disse spor leder Quentin og hans venner på en underholdende og rørende rejse, som udfordrer Quentins syn på ægte venskab – og ægte kærlighed. Filmen er baseret på den populære roman af John Green, som også stod bag ”En Flænge i Himlen”.
Instruktør: Jake Schreier
Medvirkende: Cara Delevingne, Nat Wolff, Halston Sage |
Original titel: " Paper Towns "
23.07.2015

She's Funny That Way

Komedien "She's Funny That Way" handler om call girl'en Isabella "Izzy" Patterson (Imogen Poots), der drømmer om at skifte karriere og det med tanke på at blive skuespiller. Muligheden åbner sig for hende, da hun i forbindelse med et af sine "jobs", møder den succesrige film- og skuespilinstruktør Arnold Albertson (Owen Wilson), som uopfordret giver hende 30.000 dollars, hvis hun bare lover ham at droppe sit nuværende erhverv, og kaste sig over noget "ordentligt"! - Det skal der ikke mange overvejelser til fra Izzys side, og snart er hun på vej til sin første casting på et af Broadway teatrene, og leverer en så fremragende præstation, at hun hyres på stedet. At det så også lige bliver på det teater, hvor Arnold er hyret til at instruere forestillingen, gør tingene meget kompliceret for såvel ham selv, men også de medvirkende, som bl.a. tæller Arnolds kone, der spiller hovedrollen i opsætningen. "She's Funny That Way" er en klassisk screwball komedie med en kvik og vittig dialog sagt af excentriske personer og fra det ene mere skøre optrin efter det andet. Og leder tankerne tilbage på til genrens storhedstid i 30'erne og 40'ernes Hollywood. I filmen medvirker også Jennifer Aniston, som insisterede på at spille Izzys neurotiske og hundeglad terapeut Jane. Desuden ses bl.a. Quentin Tarantino, Cybill Shepherd (Izzys mor), Illeana Douglas (kynisk teateranmelder), Kathryn Hahn (Arnolds forsmåede kone) og Will Forte (manuskriptforfatteren som forelsker sig i Izzy). Peter Bogdanovich har instrueret, og skrev for flere år siden og sammen med ekskonen Louise Stratten filmens manuskript. Det er mere end 12 år siden, Bogdanovich sidst sad i instruktørstolen. Han har i stedet brugt sit talent og sin tid på at medvirke i såvel film som TV-serier - bl.a. "Sopranos", hvor han spillede psykiateren Dr. Elliot Kupferberg.
Instruktør: Peter Bogdanovich
Medvirkende: Jennifer Aniston, Imogen Poots, Quentin Tarantino og Owen Wilson
Original titel: " She's Funny That Way"
30.07.2015

Mission: Impossible 5 Rogue Nation

Ethan og hans team står overfor deres mest mulige opgave til dato. En hemmelig, international organisation kaldet Syndikatet har sendt deres toptrænede undercoveragenter for at eliminere IMF. Det er nu op til Ethan at stoppe dem. Selve MI5 teamet består af både gamle og nye ansigter bl.a. den mulige dobbeltagent Ilsa Faust spillet af den svenske skuespillerinde Rebecca Ferguson. Også Alec Baldwin er med for første gang som Alan Hunley, mens Simon Pegg, Ving Rhames og Jeremy Renner er igen ses som henholdsvis teknikgeniet Benji Quinn, computerhackeren og bedstevennen Luther Stickell og William Brandts, som er Ethan Hunts højre hånd. - Sean Harris spiller Solomon Lane - lederen af forbryderorganisationen
Instruktør: Christopher McQuarrie
Medvirkende: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg
Original titel: " Mission: Impossible 5 Rogue Nation"
06.08.2015

Insidious: Chapter 3

Mere omtale følger...
Instruktør: Leigh Whannell
Medvirkende: Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Angus Sampson |
Original titel: " Insidious: Chapter 3 "
Comeback
06.08.2015

Comeback

Komikeren Thomas Vang har smadret sin karriere og vil gøre alt for at komme tilbage på toppen. Om han så må nøjes med at varme op for vennen, den succesfulde Mads Andersen, så skal al energi sættes ind på at få karrieren på rette køl igen. Men da hans rapkæftede teenagedatter Frederikke pludselig dukker op ud af glemslens tågede slør, bliver der for alvor vendt op og ned på hans liv. Hun gør alt, hvad hun kan for at sabotere hans drømme, og inden Thomas helt forstår, hvad der har ramt ham, styrer han direkte mod den sikre afgrund. Kun Frederikke kan redde ham – men er det overhovedet umagen værd for hende? Én ting er helt sikkert, det bliver ikke dét COMEBACK, han havde ønsket sig …
Instruktør: Natasha Arthy
Medvirkende: Anders W. Berthelsen, Peder T. Pedersen, Sarah-Sofie Boussnina, Peter Frödin, Benedikte Hansen, Roberta Reichardt, Maria Rossing, Filippa Suensson, Tina Gylling Mortensen,
Original titel: " Comeback "
06.08.2015

Pitch Perfect 2

Mere omtale følger...
Instruktør: Elizabeth Banks
Medvirkende: Anna Kendrick, Elizabeth Banks, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow
Original titel: " Pitch Perfect 2 "
06.08.2015

The Fantastic Four 2D & 3D 3D

FANTASTIC FOUR er fortællingen om fire unge outsidere, som bliver teleporteret til et alternativt og farligt univers, som påvirker deres fysiske form på chokerende vis. Deres liv bliver uigenkaldeligt vendt på hovedet, og de må lære at beherske deres nye evner og samarbejde for et redde jorden, da en tidligere ven vender sig mod dem.
Instruktør: Josh Trank
Medvirkende: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan |
Original titel: " The Fantastic Four "
13.08.2015

The Man from U.N.C.L.E.

En biljagt, et par sofistikerede mænd med skarpladte pistoler og en smuk kvinde starter action-dramaet Spionen fra U.N.C.L.E. Her bliver vi introduceret til USA’s mest effektive CIA-spion Solo og Ruslands yngste og bedste KGB-spion Kuryakin. To dødbringende spioner, der midt i den kolde krig mod deres vilje skal samarbejde. Begge er de overbevist om, at de arbejder bedst alene, men sammen skal de nu sætte en stopper for en forbryderorganisation. En organisation, der er mistænkt for at bygge atomvåben og have en relation til nazisterne. Det eneste spor de har, er den smukke datter til en forsvundet tysk videnskabsmand. De to fjendske spioner skal nu i et kapløb med tiden og nogle gange hinanden forhindre en verdensomspændende katastrofe - hvilket bestemt ikke er uden problemer.
Instruktør: Guy Ritchie
Medvirkende: Henry Cavill, Alicia Vikander, Armie Hammer Hugh Grant
Original titel: " The Man from U.N.C.L.E."
13.08.2015

Pixels 2D & 3D 3D

Instruktør: Chris Columbus
Medvirkende: Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan |
Original titel: " Pixels"
27.08.2015

Hitman: Agent 47

Agent 47 er en elite-lejemorder, genetisk udviklet til at være den perfekte dræbermaskine. Hans seneste mål er en gigantisk virksomhed, som planlægger at optrevle hemmeligheder fra Agent 47s fortid for at skabe en hær af dræbere, hvis kræfter overgår selv hans. Med hjælp fra en ung kvinde stilles 47 nu ansigt til ansigt med chokerende afsløringer om hans egen oprindelse og udkæmper en episk kamp mod hans dødsfjende.
Instruktør: Aleksander Bach
Medvirkende: Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware
Original titel: " Hitman: Agent 47 "
Krigen
27.08.2015

Krigen

Kompagnichef Claus Michael Pedersen (Pilou Asbæk) og hans mænd er udstationerede i Helmand, Afghanistan. Hjemme i Danmark forsøger Claus’ kone Maria (Tuva Novotny), at holde sammen på en hverdag med en mand i krig og tre børn, der savner deres far. Under en rutinemission fanges soldaterne i en voldsom ildkamp mod Taleban og for at redde sine mænd, træffer Claus et valg, som fører ham tilbage til Danmark, anklaget for en krigsforbrydelse.
Instruktør: Tobias Lindholm
Medvirkende: Pilou Asbæk, Søren Malling, Tuva Novotny, Charlotte Munck, Dar Salim, Dulfi Al-Jaburi
Original titel: " Krigen"
27.08.2015

Inderst inde 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen
Original titel: "Inside Out"
Sommeren '92
10.09.2015

Sommeren '92

Mere omtale følger...
Instruktør: Kasper Barfoed
Medvirkende: Ulrich Thomsen, Mikkel Boe Følsgaard, Cyron Melville, Allan Hyde, Gustav Dyekjær Giese m.fl.
Original titel: " Sommeren '92"
17.09.2015

The Maze Runner 2: Scorch Trials

I det næste kapitel af Maze Runner-trilogien står Thomas og de andre lysboere over for en ny og større udfordring: De skal finde ud af mere om den mystiske og magtfulde organisation kendt som WCKD. Deres rejse fører dem til Infernoet; et øde område fyldt med ubegribelige forhindringer. Med hjælp fra modstandskæmpere tager flokken kampen op mod WCKDs overlegne styrker og afslører organisationens chokerende planer.
Instruktør: Wes Ball
Medvirkende: Dylan O'Brien, Nathalie Emmanuel, Kaya Scodelario
Klovn Forever
24.09.2015

Klovn Forever

facebook KLOVN FOREVER Original titel: KLOVN FOREVER Premiere: TBA Rolleliste: Casper Christensen, Frank Hvam, Mia Lyhne Instruktør: Mikkel Nørgaard Synopsis: KLOVN FOREVER Efterfølgeren til ”Klovn – The Movie” er på vej! KLOVN FOREVER har netop startet optagelser i København og Los Angeles og får forventet biografpremiere i september 2015. Fire år efter, at ”Klovn – The Movie” blev årtiets største danske biografsucces, er Casper Christensen og Frank Hvam klar med efterfølgeren. Der er blevet talt og skrevet meget om en mulig 2’er, og Nutmeg Movies og Nordisk Film Distribution kan i dag fortælle, at filmen i den grad bliver til virkelighed. KLOVN FOREVER startede optagelser i København i sidste uge, og nu er hele holdet taget videre til Los Angeles, hvor der filmes de kommende 10 dage. Da ”Klovn - The Movie” fik biografpremiere i december 2010, overgik den selv de vildeste forventninger og solgte 855.000 billetter. I et godt stykke tid har Frank Hvam og Casper Christensen overvejet at lave en efterfølger, og nu er de allerede i fuld gang med KLOVN FOREVER. Casper Christensen og Frank Hvam udtaler: - Grunden til at der er gået 4 år, er at vi ventede på en idé der var så stærk, at vi kunne lave en film der kunne overgå den første. Og vi synes, at det manuskript vi har nu, kan det. Det er også lykkedes os at samle det gode gamle stærke hold, plus nogle virkeligt spændende nye kræfter på skuespillerfronten. Hemmeligt plot KLOVN FOREVER skal for første gang produceres af Casper Christensen og Frank Hvams eget produktionsselskab Nutmeg Movies med Jesper Zartov som producer. Ligesom ”Klovn – The Movie” er KLOVN FOREVER en helt ny ”Klovn”-historie i spillefilmslængde. Filmen kan ses uafhængigt af forgængeren, men plottet i filmen er hemmeligt indtil videre, så publikum må væbne sig med tålmodighed. Castet offentliggøres løbende, men det kan dog afsløres, at filmen - udover Casper og Frank – naturligvis også byder på et gensyn med Mia Lyhne i rollen som Mia. Succesinstruktør ved roret Det bliver succesinstruktøren Mikkel Nørgaard, der skal instruere KLOVN FOREVER. Han instruerede også ”Klovn – The Movie” og tv-serien bag filmen, ligesom han også har været instruktør på tv-serierne ”Langt fra Las Vegas”, ”Anna Pihl”, ”Borgen” samt de yderst populære filmatiseringer af Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-bøger, ”Kvinden i Buret” (årets mest sete biograffilm i Danmark sidste år) og ”Fasandræberne”, som lige nu sætter rekorder i biograferne.
Instruktør: Mikkel Nørgaard
Medvirkende: Casper Christensen, Frank Hvam, Mia Lyhne
Original titel: " Kloven Forever"
01.10.2015

Far Til Fires Vilde Ferie

Familien holder ferie ved Vadehavet, men et luksuriøst nabohus tiltrækker sig familiens opmærksomhed. Da Far bliver beskyldt for indbrud i huset, må familien træde til. De prøver at finde de rigtige tyve, men forgæves. Samtidig kommer Far til at se mere og mere suspekt ud, og pludselig er hele øen overbevist om, at han er skyldig, og de vil have familien væk fra øen. I en storstilet aktion lykkes det familien at stoppe tyvene. Men da skurkene flygter ud i det farlige Vadehav, er Lille Per den eneste, der kan redde deres liv.
Instruktør: Giacomo Campeotto
Medvirkende: Kurt Ravn, Kirsten Lehfeldt, Jesper Asholt, Søs Egelind, Martin Brygmann, Joakim Ingversen, Sigurd Philip Dalgas, Karoline Hamm, Rasmus Bardram Johnbeck, Emilie Werner Semmelroth
Original titel: " Far Til Fires Vilde Ferie"
Sorgenfri
08.10.2015

Sorgenfri

Mere omtale følger...
Instruktør: Bo Mikkelsen
Medvirkende: Mille Dinsen, Troels Lyby, Benjamin Engell, Marie Boda m.fl.
Original titel: " Sorgenfri"
08.10.2015

Pan 2D & 3D 3D

Peter er en drillesyg 12-årig dreng, med en ukuelig oprørsk personlighed. Men i det dystre børnehjem i London, hvor han har boet hele sit liv, er det ikke ligefrem kvaliteter som får én til at flyve. Men lige pludselig en utrolig aften, bliver Peter ført væk fra børnehjemmet og ud i en livlig og fantastiske verden fyldt af pirater, krigere og feer… kaldet Ønskeøen. Der møder han et fantastisk eventyr og slagsmål om liv eller død i forbindelse med forsøget på at opklare hemmeligheden om sin mor, der efterlod ham på børnehjemmet for længe siden, og hans retmæssige plads i dette magiske land. Sammen med krigeren Tiger Lily og en ny ven ved navn James Hook, skal Peter besejre den hensynsløse Pirat Sortskæg (Hugh Jackman). Kun derved kan han redde Ønskeøen og opdage sin sande skæbne - at blive den helt, som altid vil være kendt som Peter Pan.
Instruktør: Joe Wright
Medvirkende: Rooney Mara, Garrett Hedlund, Hugh Jackman, Amanda Seyfried
Original titel: "Pan"
08.10.2015

London Has Fallen

Mere omtale følger...
Instruktør: Babak Najafi
Medvirkende: Gerard Butler, Morgan Freeman, Jackie Earle Haley
Original titel: " London Has Fallen "
08.10.2015

Hotel Transylvania 2 - 2D & 3D 3D

Da den virkelig ældgamle vampyr Vlad ankommer til Hotel Transylvania i forbindelse med en improviseret familiekomsammen, bliver hotellet skueplads for masser af overnaturlig, old-school samt moderne coolness.
Instruktør: Genndy Tartakovsky
Original titel: " Hotel Transylvania 2 "
15.10.2015

The Walk 2D & 3D 3D

Der er tolv personer som har gået på månen, men der er kun én, der nogensinde har – og nogensinde vil komme til det – gået mellem det enorme tomrum på World Trade Center tårnene. Manden er Phillip Petit, som med vejledning fra sin mentor Papa Rudy (Ben Kingsley) og hjælp fra en ufattelig skare af internationale hjælpere overvandt besværligheder, svigt, splid og lige-ved-og-næsten situationer for at kunne undfange og udføre denne vanvittige plan. Robert Zemeckis, som bl.a. har instrueret ”Forrest Gump”, ”Back To The Future”, ”Polarekspressen” og ”Flight”, har brugt den mest avancerede teknologi for at skabe en både medrivende og karakterdreven historie. Med innovative og fotorealistisk teknik og IMAX3D dygtighed, er der store forventninger til den billedmæssige side af THE WALK, og således give biografpublikummet den følelsesmæssig oplevelse selv at gå blandt skyer i imponerende højde. Filmen er også en kærlighedserklæring til 1970’ernes Paris og New York City, men mest af alt til World Trade Center tårnene. Følgende medvirker bl.a. Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, James Badge Dale, Ben Schwartz, Charlotte Le Bon, Clément Sibony og César Domboy. Robert Zemecki har skrevet filmens manuskript i samarbejde med Christopher Browne, og produceret af Steve Zarkey, Robert Zemeckis og Jack Rapke. Det kreative produktionshold inkluderer filmfotograf Dariusz, produktiondesigner Naomi Shohan, filmklipper Jeremiah O’Driscoll og kostumedesigner Suttirat Larlarb. Komponist Alan Silvestri.
Instruktør: Robert Zemeckis
Medvirkende: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, James Badge
Original titel: " The Walk "
Bridge of Spies
15.10.2015

Bridge of Spies

Mere omtale følger...
Instruktør: Steven Spielberg
Medvirkende: Tom Hanks, Amy Ryan, Alan Alda |
Original titel: " Bridge of Spies "
Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension 3D
3D
22.10.2015

Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension 3D 3D

Næste kapitel i den populære "Paranormal Activity"-serie.
Instruktør: Gregory Plotkin
Medvirkende: Katie Featherston og Tyler Craig
Original titel: " Paranormal Activity: The Ghost Dimension"
06.11.2015

James Bond: Spectre

En kryptisk besked fra fortiden bringer Bond på sporet af den kyniske organisation SPECTRE. Mens hans chef ”M” kæmper mod interne politiske kræfter, som vil nedlægge efterretningstjenesten, forsøger Bond at afdække den grusomme sandhed bag SPECTRE.
Instruktør: Sam Mendes
Medvirkende: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Dave Bautista, Monica Bellucci, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Andrew Scott, Rory Kinnear, Jesper Christensen
Original titel: "Spectre "
Emma og Julemanden
12.11.2015

Emma og Julemanden

11-årige Emma er en fantasifuld pige, der føler sig glemt af sin store familie. Emma elsker eventyrlige væsner, og da hun møder selveste Julemanden Nicolas og hans kone Julie, bliver det begyndelsen på en hæsblæsende rejse ind i Elverriget. Sammen skal de nemlig redde Nicolas og Julies nyfødte datter fra den forbitrede Elverdronning, som har forbudt kærlighed i Elverriget. Emma får uventet hjælp af den nysgerrige elverdreng, Rod, og de opdager at for at få barnet tilbage og redde kærligheden i Elverriget, skal de finde Elverdronningens frosne hjerte.
Instruktør: Søren Frellesen
Medvirkende: Lars Hjortshøj, Camilla Bendix, Mille Dinesen, Rune Tolsgaard, Esben Pretzmann, Sofia Callesen, Søren Malling, Malte Houe
Original titel: " Emma og Julemanden"
19.11.2015

The Hunger Games: Mockingjay - del 2 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Francis Lawrence
Medvirkende: Jennifer Lawrence,
Original titel: "The Hunger Games: Mockingjay - part 2 "
10.12.2015

In the Heart of the Sea

Mere omtale følger...
Instruktør: Ron Howard
Original titel: " In the Heart of the Sea"
16.12.2015

Star Wars: The Force Awakens 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: J.J. Abrams
Medvirkende: Carrie Fisher, Harrison Ford, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Mark Hamill, Oscar Isaac, Adam Driver, Gwendoline Christie, Lupita Nyong'o, Warwick Davis, Peter Mayhew, Max von Sydow, John Boyega, Kenny Baker, Anthony Daniels
Original titel: "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens"
25.12.2015

Radiserne 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Steve Martino
Original titel: "Peanuts"
28.01.2016

The Hateful Eight

The Hateful Eight, der foregår seks, otte eller 12 år efter Borgerkrigen, kæmper en diligence for at komme gennem det barske vinterlandskab i Wyoming. Dusørjægeren John Ruth (Kurt Russel) og hans fange Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) haster mod byen Red Rock, hvor Ruth, der på disse kanter er kendt som The Hangman, vil sørge for, at Domergue får sin fortjente straf. På vejen møder de to fremmede - Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson), ekssoldat og nu berygtet dusørjæger og Chris Mannix (Walton Goggins), frafalden sydlænding, der hævder at være byens nye sherif. De mister orienteringen i snestormen og søger ly hos Minnies Herreekvipering, der ligger i et bjergpas og er et velkendt stop for diligencer. Ved ankomsten bydes de ikke velkommen af ejeren men mødes af fire ukendte ansigter. Bob (Demian Bichir), der passer Minnies forretning, mens hun besøger sin mor, er offer for et hold up udført af Red Rocks bøddel, Oswaldo Mobray (Tim Roth), cowboyen Joe Gage (Michael Madsen) og General Sanford Smithers (Bruce Dern). Mens stormen tiltager i styrke og lukker bjergpasset, indser vores otte rejsende, at de måske ikke når frem til Red Rock alligevel
Instruktør: Quentin Tarantino
Medvirkende: Channing Tatum, Kurt Russell, Samuel Jackson, Walton Goggins
Original titel: " The Hateful Eight"
Lido Biograferne · Søndertorv 1 · DK-7100 Vejle · Billettelefon: +45 75 82 40 80