Biograf Vejle Lido

Kommende film

05.03.2015

Chappie

Efter "District 9" og "Elysium" er instruktør Neill Blomkamps nu aktuel med sin helt særlige action adventure film CHAPPIE. Et hvert barn fødes ind i denne verden fuld af løfter og ingen mere end Chappie: Han er talentfuld, unik og nærmest et vidunderbarn. Men som med alle andre børn påvirkes han også af sine omgivelser – gode som dårlige – og skal lære at stole på sit hjerte og sin sjæl for selv at finde vej ude i verden. Der er dog én ting, der gør Charlie til noget ganske særligt: Han er en robot. - Den første robot med evnen til selv at tænke og føle. Og lige præcis dét, er en farlig idé og er en udfordring som vil udsætte Chappie for stærke og destruktive kræfter som vil kæmpe imod at han bliver den sidste af sin slags. På rollelisten er bl.a. Sharlto Copley, Dev Patel, Ninja and Yo-Landi Vi$$er, Jose Pablo Cantillo og Sigourney Weaver samt Hugh Jackman.
Instruktør: Neill Blomkamp
Medvirkende: Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Sharlto Copley
Original titel: " Chappie"
05.03.2015

Jeg er stadig Alice

Alice Howland er lingvistikprofessor, lykkeligt gift og har tre voksne børn med sin mand. Under en forelæsning begynder hun at glemme ord, og hun finder efterfølgende ud af at hun viser tidlige tegn på Alzheimers. Nu bliver både Alices familie og ikke mindst hendes selvforståelse prøvet til det yderste.
Instruktør: Richard Glatzer, Wash Westmoreland
Medvirkende: Julianne Moore, Alec Baldwin, Kristen Stewart, Kate Bosworth, Shane McRae, Hunter Parrish, Stephen Kunken
Original titel: "Still Alice "
Spilletid: 01:41
12.03.2015

9. April

Natten til den 9. april 1940 alarmeres den danske hær. Tyskerne har krydset grænsen, Danmark er i krig mod Europas stærkeste hær. I Sønderjylland beordres en dansk fortrop bestående af cykel- og motorcykeldelinger ud for, imod alle odds, at bremse overmagten indtil de danske forstærkninger kan mobiliseres. I de skæbnesvangre timer følger vi sekondløjtnant Sand (Pilou Asbæk) og hans cykeldeling. De skal som de første danske soldater møde fjenden i kamp.
Instruktør: Roni Ezrá
Medvirkende: Pilou Asbæk, Gustav Dyekjær Giese, Lars Mikkelsen
12.03.2015

Eventyret om Askepot - orig. og dansk tale

Mere omtale følger...
Instruktør: Kenneth Branagh
Medvirkende: Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden, Helena Bonham Carter og Stellan Skarsgård
Original titel: "Cinderella "
Spilletid: 01:45
18.03.2015

Insurgent 2D & 3D 3D

Filmen 'Insurgent' er fortsættelsen til 'Divergent' som blev en stor succes i Danmark.
Instruktør: Robert Schwentke
Medvirkende: Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Kate Winslet og Jai Courtney
Original titel: " Insurgent"
19.03.2015

The Gunman

Mere omtale følger...
Instruktør: Pierre Morel
Medvirkende: Idris Elba, Sean Penn, Javier Bardem
Original titel: " The Gunman"
19.03.2015

The Second Best Exotic Marigold Hotel

hoteller og har travlt op til brylluppet med Sunaina – han har øje på en lovende ny grund, nu hvor hans første hotel, The Best Exotic Marigold Hotel for the Elderly and Beautiful, kun har en enkelt ledig plads tilbage. Det giver nemlig problemer i forhold til to nye beboere. Evelyn og Douglas arbejder nu begge i Jaipur og ved ikke helt, hvor deres dates med Chilla-pandekager skal føre hen, Norman og Carol prøver forholdet af, mens Madge jonglerer to rige tilbedere. Den eneste, der kender alle svarene er den nye hotelmanager Muriel, som holder på alles hemmeligheder.
Instruktør: John Madden
Medvirkende: Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy og Richard Gere
Original titel: " The Second Best Exotic Marigold Hotel "
26.03.2015

The Wedding Ringer

Doug Harris (Josh Gad) er en flink men socialt handicappet fyr - og ikke mindst kommende brudgom - med et stort problem: Han skal giftes med sin drømmekvinde (Kaley Cuoco-Sweeting) om to uger og har endnu ikke fundet en forlover. Da han hører om A/S Forlover, som er et firma, der gør sig i at finde en præsentabel forlover til enhver slags bryllup, opsøger han den dynamiske og idérige ejer og direktør Jimmy Callahan (Kevin Hart). Nu er spørgsmålet så bare, om alt går helt så let, som Jimmy og Doug planlægger og forestiller sig det vil, for måske har de lige glemt at tage den kvindelige intuition i betragtning … THE WEDDING RINGER er komedien, du må se! - Der er solidt morskab for alle pengene.
Instruktør: Jeremy Garelick
Medvirkende: Kevin Hart, Josh Gad, Kaley Cuoco-Sweeting
Original titel: " The Wedding Ringer "
Spilletid: 01:41
26.03.2015

F for får - dansk tale

Frode er et klogt, men drilagtigt får, som lever livet med sin flok hos bondemanden og den velmenende, men ineffektive, hyrdehunden Bitzer. Men livet på gården er blevet lidt kedeligt, og Frode beslutter derfor at tage en fridag. Han udtænker en dristig plan, men begivenhederne kommer hurtigt ud af kontrol, og ender med at den uheldige bondemand pludselig forsvinder. Det var bestemt ikke var en del af Frodes plan og med hjælp fra sin flok, er Shaun nu nødt til at forlade farmen for at rejse ind til den store by og redde bondemanden. Forude venter et væld af vilde og sjove uheld, og Frode møder en lille forældreløs hund, som får ham til at indse, at man ikke skal tage sit hjem og familie for givet.
Instruktør: Mark Burton
Original titel: " Shaun the Sheep"
26.03.2015

Skammerens Datter

Dina og hendes to søskende bor i en lille landsby med deres mor, der er Skammer. Dina har arvet sin mors overnaturlige skammerevner, der gør, at hun kan se alle folks løgne, dårlige samvittighed og - ikke mindst - deres skyld og få dem til at skamme sig over det. Men selv om Dina absolut ikke er begejstret for at have skammerøjne, viser det sig snart nyttigt, da hun pludselig - med livet som indsats - hvirvles ind i et blodigt opgør mellem to fyrstesønner… ”Skammerens Datter” tager os med på et forrygende eventyr i en middelalderlig fantasyverden med drager og magi, konger og riddere, tyranni og mord… På en stjernebesat rolleliste ses bl.a. Peter Plaugborg som Drakan (Kvinden i buret, 1864, Submarino, Flammen og Citronen), Jakob Oftebro som Nico (Lev Stærkt, 1864, Kon-Tiki, Max Manus), Søren Malling som Våbenmesteren (1864, Borgen, Kapringen), Stina Ekblad som Dama Lizea (Krøniken, Borgen, Wallander), Allan Hyde som Davin (True Blood, Den som dræber) og Maria Bonnevie spiller Melussina (Belle du Seigneur, Uskyld). De to hovedroller, Dina og Rosa, offentliggøres på et senere tidspunkt.
Instruktør: Kenneth Kainz
Medvirkende: Peter Plaugborg, Jakob Oftebro, Søren Malling, Stina Ekblad, Allan Hyde, Maria Bonnevie, Rebecca Emilie Sattrup, Petra Maria Scott Nielsen
26.03.2015

Hjem 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Tim Johnson
Original titel: "Home"
02.04.2015

Fast & Furious 7

Vin Diesel, Paul Walker og Dwayne Johnson er tilbage i ”Fast & Furious 7”, det nye kapitel af den populære ”Fast & Furious”-serie, som denne gang er instrueret af James Wan. Det bliver også et gensyn med populære ansigter som Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ’Ludacris’ Bridges, Elsa Pataky og Lucas Black. De får følgeskab af de internationale actionstjerner Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey og Kurt Russell, som alle er nye på holdet. Neal H. Moritz, Vin Diesel og Michael Fottrell producerer igen og manuskriptet er skrevet af Chris Morgan.
Instruktør: James Wan
Medvirkende: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Kurt Russell, Jordana Brewster, Djimon Hounsou, Tyrese Gibson og Ronda Rousey
Original titel: "Furious 7"
09.04.2015

Idealisten

Idealisten” er en spændingsfilm om ét af de mest hemmeligholdte kapitler i det 20. århundredes danmarkshistorie og en fortælling om magt, idealisme og to mænds mod til at gå op mod systemet. Vi befinder os i et af Danmarkshistoriens mest fascinerende kapitler. Tiden er skruet tilbage til den kolde krig, 1968, og scenen er den amerikanske militærbase Thule Air Base på Grønland. Et amerikansk B-52 bombefly, lastet med fire højeksplosive brintbomber, er netop styrtet ned på havisen nær Thule, og den diplomatiske forbindelse mellem USA og Danmark gløder. Få dage senere meddeler såvel den danske som amerikanske regering, at ulykken er under kontrol og ikke giver anledning til bekymring - hverken i forhold til krænkelse af dansk suverænitet og atomvåbenpolitik eller radioaktiv strålingsfare. Hundredevis af danske thulearbejdere bliver indsat i den gigantiske oprydningsaktion, og efter otte måneder er samtlige spor af det knuste fly og den plutoniumsforurenet sne fjernet fra jordens overflade. Sagen bliver afsluttet. 18 år senere,1986, bliver den unge radiojournalist, Poul Brink, opsøgt af den tidligere Thulearbejder, Marius Schmidt, der hævder, at en kollegas mystiske hudlidelser skyldes oprydningsarbejdet. Poul er først skeptisk, men da det viser sig, at thulearbejdere over hele landet kæmper med samme lidelser og begynder at dø af kræft, bider han sig fast i sagen. Tavsheden er larmende, da Poul og Marius konfronterer de statslige instanser med deres mistanke, og de forstår snart, at de sidder med en højeksplosiv sag, der trækker tråde til landets mest magtfulde mænd og helt op til toppen af den amerikanske regering…
Instruktør: Christina Rosendahl
Medvirkende: Peter Plaugborg, Søren Malling, Thomas Bo Larsen, Jens Albinus, Nikolaj Cederholm, Helle Hertz m.fl.
Original titel: " Idealisten"
09.04.2015

Into the Woods

Mere omtale følger...
Instruktør: Rob Marshall
Medvirkende: Meryl Streep, Anna Kendrick
Original titel: " Into the Woods "
16.04.2015

The DUFF

Gymnasieeleven Bianca (Mae Whitman) forbereder en større personlig "revolution", da hun ved et tilfælde finder ud af, at hun går under betegnelsen DUFF (Dybt Uskøn Flommet Frille) dvs. den, der i en veninde- eller venneflok er mindst aktrativt og populær. Til at hjælpe sig med projekt-revolution får hun barndomsvennen Wesley (Robbie Amell) til at vise sig gennem tøj og makeup junglen. I øvrige roller ses bl.a. Allison Janney, Ken Jeong og en lang række nye unge skuespilltalenter
Instruktør: Ari Sandel
Medvirkende: Bella Thorne, Mae Whitman, Robbie Amell |
Original titel: " The DUFF"
16.04.2015

Run All Night

Brooklyn-gangsteren og lejemorderen Jimmy Conlon (Liam Neeson), tidligere kendt som “The Gravedigger” har set bedre tider. Hans bedste ven gennem mange år er mafiabossen Shawn Maguire (Ed Harris). Jimmy, nu 55 år, hjemsøges af sin fortid – såvel som af en stædig politidetektiv, der i 30 år altid har været et skridt efter Jimmy. På det seneste finder Jimmy sin eneste trøst i bunden af et whiskeyglas. Men da Jimmys søn, Mike (Joel Kinnaman), bliver et offer må Jimmy tage et valg. Mafiafamilien, som han dengang valgte eller hans rigtige familie, som han forlod for længe siden. Den eneste måde, Jimmy måske kan gøre op med fortidens fejltagelser, er ved at holde sin søn væk fra samme skæbne, som Jimmy selv ved han kommer til at stå ansigt til ansigt med – nemlig den gale ende af pistolen. Nu har Jimmy kun én nat til at finde ud af, hvor hans loyalitet ligger, og om han endelig kan råde bod på fortiden.
Instruktør: Jaume Collet-Serra
Medvirkende: Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman & Vincent D’Onofrio
Original titel: " Run All Night "
Spilletid: 01:50
16.04.2015

Samba

Immigranten Samba kom til Frankrig for ti år siden og lige har han siden levet af småjobs rundt omkring. Alice har for nylig haft et mindre nervesammenbrud på arbejdet. Samba er villig til at gøre hvad som helst for at få sin arbejdstilladelse i orden, mens Alice prøver at få sit liv tilbage på sporet, ved at lave frivilligt arbejde. Begge kæmper de for at komme ud af hver deres vanskelige problemer, indtil skæbnen lader deres veje krydse…
Instruktør: Richard Glatzer, Wash Westmoreland
Medvirkende: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Izïa Higelin, Isaka Sawadogo.
Original titel: " Samba"
Spilletid: 01:58
Rosita
16.04.2015

Rosita

JOHANNES bor sammen med sin far, den midaldrende enkemand, ULRIK, i en fiskerby, hvor de lever et stille, rutinepræget liv og passer deres respektive jobs i fiskeindustrien. Ulrik savner kærlighed og nærhed, han arrangerer derfor ankomsten af den unge, smukke filippinske kvinde, ROSITA (26) - præcis som flere andre mænd i byen tidligere har gjort. Johannes må modvilligt involvere sig i deres forhold, da engelsk ikke lige er Ulriks stærkeste side. Som tiden går, kommer Johannes og Rosita meget tættere på hinanden end godt er - hvilket tvinger Johannes til at tage ansvar for sine drømme og sin fremtid.
Instruktør: Frederikke Aspöck
Medvirkende: Mikkel Boe Følsgaard, Jens Albinus, Mercedes Cabral, Julie Agnete Vang Christensen, Mads Riisom, Jacob Moth-Poulsen
Original titel: " Rosita"
23.04.2015

Avengers 2: Age of Ultron 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Joss Whedon
Medvirkende: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans o.m.f
Original titel: " Avengers 2: Age of Ultron "
24.04.2015

Far from the Madding Crowd

Filmen er baseret på den engelske klassiker af samme navn, skrevet af Thomas Hardy. Det er historien om den selvstændige, smukke og enerådige Bathsheba Everdene, som tiltrækker tre meget forskellige tilbedere: Gabriel, en fårefarmer der er fascineret af hendes indtagende og stærke person; Frank, en flot og hæmningsløs sergent og William Boldwood, en velstående og moden ungkarl. Denne tidsløse fortælling om Bathshebas valg og lidenskaber beretter om menneskelige relationer og kærlighed, samt hvordan mennesket ukueligt formår at overkomme modgang.
Instruktør: Thomas Vinterberg
Medvirkende: Carey Mulligan, Michael Sheen og Juno Temple
Original titel: " Far from the Madding Crowd "
Spilletid: 01:59
30.04.2015

Child 44

Mere omtale følger...
Instruktør: Daniél Espinosa
Medvirkende: Tom Hardy, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Gary Oldman, Nikolaj Lie Kaas, Jason Clarke, Vincent Cassel
Lang historie kort
07.05.2015

Lang historie kort

Mere omtale følger...
Instruktør: May el-Toukhy
Medvirkende: Trine Dyrholm, Ola Rapace, Danica Curcic
Original titel: " Lang historie kort "
13.05.2015

Familien Bélier

Mere omtale følger...
Instruktør: Eric Lartigau
Medvirkende: Karin Viard, François Damiens, Eric Elmosnino |
Original titel: " Familien Bélier "
13.05.2015

Mad Max: Fury Road

Plaget af sin turbulente fortid tror Mad Max, at den bedste måde at overleve på, er ikke at kæmpe for andre end sig selv. Ikke desto mindre suges han hurtigt ind i en bande, der flygter på tværs af ørkenlandskabet i en kampvogn styret af hærføreren Furiosa. Banden forsøger at slippe væk fra en fæstning som tyrannisk kontrolleres af Joe, der giver indtryk af at være en slags udødelig halvgud, men i virkeligheden er døende. Joe har engang mistet noget uerstatteligt. Rasende samler krigsherren alle sine bander og forfølger skånselsløst rebellerne i et hæsblæsende højoktan-ræs på livet.
Instruktør: George Miller
Medvirkende: Tom Hardy, Charlize Theron, Zoë Kravitz og Nicholas Hoult
Original titel: " Mad Max: Fury Road"
28.05.2015

Spy

Mere omtale følger...
Instruktør: Paul Feig
Medvirkende: Morena Baccarin, Rose Byrne, Jason Statham, Melissa McCarthy Jude Law
Original titel: " Spy"
04.06.2015

San Andreas

Mere omtale følger...
Instruktør: Brad Peyton
Medvirkende: Alexandra Daddario, Dwayne Johnson, Carla Gugino, Kylie Minogue
Original titel: " San Andreas "
11.06.2015

Jurassic World 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Colin Trevorrow
Medvirkende: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Judy Greer, Jake Johnson
Original titel: " Jurassic World"
11.06.2015

Asterix: I gudernes land - dansk tale

Animeret eventyr for hele familien med danske stemmer.
Original titel: "Asterix: The Land of Gods"
18.06.2015

Pride

Mere omtale følger...
Instruktør: Matthew Warchus
Medvirkende: Bill Nighy, Imelda Staunton, Dominic West
Original titel: " Pride "
25.06.2015

Testament of Youth

Mere omtale følger...
Instruktør: James Kent
Medvirkende: Hayley Atwell, Alicia Vikander, Taron Egerton |
Original titel: " Testament of Youth "
02.07.2015

Minions 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Kyle Balda, Pierre Coffin
Original titel: "Minions "
Guldkysten
02.07.2015

Guldkysten

Mere omtale følger...
Instruktør: Daniel Dencik
Medvirkende: Daniel Dencik
Original titel: " Guldkysten"
09.07.2015

Magic Mike XXL

Mere omtale følger...
Instruktør: Gregory Jacobs
Medvirkende: Amber Heard, Channing Tatum, Elizabeth Banks
Original titel: " Magic Mike XXL "
09.07.2015

Terminator Genisys 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Alan Taylor
Medvirkende: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney Matt Smith
Original titel: " Terminator Genisys"
16.07.2015

Annie - med dansk tale og engelsk sang.

I flere generationer har publikum verden over nydt en af de mest populære musical, der er skrevet til Broadway scenen. Men nu kan også biografgængerne glæde sig til en ny moderne udgave af musical-komedien ANNIE. Will Gluck, filmens instruktør og manuskriptforfatter, har sammen med bl.a. James Lassiter, Jade Pinkett , Will Smith, Jay Z og Tyran ’Ty Ty’ Smith produceret en opdateret og moderne filmudgave, som indfanger magien af de klassiske karakterer i ANNIE, til biografgængerne. Hovedrollen som Annie, spilles af den 11-årige Quevenzhane Wallis, som fik sit gennembrud i filmen ”Hushpuppy” – en rolle hun siden blev oscarnomineret for. ANNIE handler om plejebarnet, der må gå så meget ondt igennem, efter at hun er blevet forladt af sine forældre med et løfte fra dem, om at de en dag vil komme tilbage og hente hende. Hun sættes i pleje hos den ondskabsfulde Frk. Hannigan (Cameron Diaz), og konfronteres dagligt med mangel på kærlig omsorg og glade stunder. Alligevel mister Annie aldrig modet, og gør alt for at holde humøret hos såvel sig selv som hos de andre børn, Frk. Hannigan også har i pleje. I sin konstante søgen efter de forældre, der forlod hende som lille pige, møder Annie den stenrige forretningsmand Will Stacks. Han vælger - efter at have ageret redningsmand overfor Annie - at tage hende i pleje. Dette giver ham massiv presseomtale og fremmer hans muligheder - i forbindelse med den kampagne, han er i gang med - for at bliver valgt som borgmester i New York. At Stacks så nærmest også anser sig selv for at være det bedste, der er sket i Annies liv, kan der nok stilles spørgsmålstegn ved. For måske er det nærmere Annie, der med sit overskud og glæde ved livet, er kommet for at redde Stacks….
Instruktør: Will Gluck
Medvirkende: Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx, Cameron Diaz, Rose Byrne, Adewale Akinnuoye-Agbaje
Original titel: " Annie"
16.07.2015

Ant-Man 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Peyton Reed
Medvirkende: Evangeline Lilly, Hayley Atwell, Paul Rudd, Judy Greer, Michael Douglas
Original titel: "Ant-Man"
16.07.2015

Ted 2

Mere omtale følger...
Instruktør: Seth MacFarlane
Medvirkende: Mark Wahlberg, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Morgan Freeman
Original titel: " Ted 2 "
30.07.2015

Pan 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Joe Wright
Medvirkende: Rooney Mara, Garrett Hedlund, Hugh Jackman, Amanda Seyfried
Original titel: "Pan"
06.08.2015

Pitch Perfect 2

Mere omtale følger...
Instruktør: Elizabeth Banks
Medvirkende: Anna Kendrick, Elizabeth Banks, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow
Original titel: " Pitch Perfect 2 "
06.08.2015

The Fantastic Four 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Josh Trank
Medvirkende: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan |
Original titel: " The Fantastic Four "
Comeback
06.08.2015

Comeback

Komikeren Thomas Vang har smadret sin karriere og vil gøre alt for at komme tilbage på toppen. Om han så må nøjes med at varme op for vennen, den succesfulde Mads Andersen, så skal al energi sættes ind på at få karrieren på rette køl igen. Men da hans rapkæftede teenagedatter Frederikke pludselig dukker op ud af glemslens tågede slør, bliver der for alvor vendt op og ned på hans liv. Hun gør alt, hvad hun kan for at sabotere hans drømme, og inden Thomas helt forstår, hvad der har ramt ham, styrer han direkte mod den sikre afgrund. Kun Frederikke kan redde ham – men er det overhovedet umagen værd for hende? Én ting er helt sikkert, det bliver ikke dét COMEBACK, han havde ønsket sig …
Instruktør: Natasha Arthy
Medvirkende: Anders W. Berthelsen, Peder T. Pedersen, Sarah-Sofie Boussnina, Peter Frödin, Benedikte Hansen, Roberta Reichardt, Maria Rossing, Filippa Suensson, Tina Gylling Mortensen,
Original titel: " Comeback "
06.08.2015

Poltergeist

Mere omtale følger...
Instruktør: Gil Kenan
Medvirkende: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris
Original titel: " Poltergeist "
13.08.2015

The Man from U.N.C.L.E.

Mere omtale følger...
Instruktør: Guy Ritchie
Medvirkende: Henry Cavill, Alicia Vikander, Armie Hammer Hugh Grant
Original titel: " The Man from U.N.C.L.E."
27.08.2015

Hitman: Agent 47

Mere omtale følger...
Instruktør: Aleksander Bach
Medvirkende: Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware
Original titel: " Hitman: Agent 47 "
Krigen
27.08.2015

Krigen

Kompagnichef Claus Michael Pedersen (Pilou Asbæk) og hans mænd er udstationerede i Helmand, Afghanistan. Hjemme i Danmark forsøger Claus’ kone Maria (Tuva Novotny), at holde sammen på en hverdag med en mand i krig og tre børn, der savner deres far. Under en rutinemission fanges soldaterne i en voldsom ildkamp mod Taleban og for at redde sine mænd, træffer Claus et valg, som fører ham tilbage til Danmark, anklaget for en krigsforbrydelse.
Instruktør: Tobias Lindholm
Medvirkende: Pilou Asbæk, Søren Malling, Tuva Novotny, Charlotte Munck, Dar Salim, Dulfi Al-Jaburi
Original titel: " Krigen"
27.08.2015

Inderst inde 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen
Original titel: "Inside Out"
Sommeren '92
10.09.2015

Sommeren '92

Mere omtale følger...
Instruktør: Kasper Barfoed
Medvirkende: Ulrich Thomsen, Mikkel Boe Følsgaard, Cyron Melville, Allan Hyde, Gustav Dyekjær Giese m.fl.
Original titel: " Sommeren '92"
Klovn Forever
17.09.2015

Klovn Forever

facebook KLOVN FOREVER Original titel: KLOVN FOREVER Premiere: TBA Rolleliste: Casper Christensen, Frank Hvam, Mia Lyhne Instruktør: Mikkel Nørgaard Synopsis: KLOVN FOREVER Efterfølgeren til ”Klovn – The Movie” er på vej! KLOVN FOREVER har netop startet optagelser i København og Los Angeles og får forventet biografpremiere i september 2015. Fire år efter, at ”Klovn – The Movie” blev årtiets største danske biografsucces, er Casper Christensen og Frank Hvam klar med efterfølgeren. Der er blevet talt og skrevet meget om en mulig 2’er, og Nutmeg Movies og Nordisk Film Distribution kan i dag fortælle, at filmen i den grad bliver til virkelighed. KLOVN FOREVER startede optagelser i København i sidste uge, og nu er hele holdet taget videre til Los Angeles, hvor der filmes de kommende 10 dage. Da ”Klovn - The Movie” fik biografpremiere i december 2010, overgik den selv de vildeste forventninger og solgte 855.000 billetter. I et godt stykke tid har Frank Hvam og Casper Christensen overvejet at lave en efterfølger, og nu er de allerede i fuld gang med KLOVN FOREVER. Casper Christensen og Frank Hvam udtaler: - Grunden til at der er gået 4 år, er at vi ventede på en idé der var så stærk, at vi kunne lave en film der kunne overgå den første. Og vi synes, at det manuskript vi har nu, kan det. Det er også lykkedes os at samle det gode gamle stærke hold, plus nogle virkeligt spændende nye kræfter på skuespillerfronten. Hemmeligt plot KLOVN FOREVER skal for første gang produceres af Casper Christensen og Frank Hvams eget produktionsselskab Nutmeg Movies med Jesper Zartov som producer. Ligesom ”Klovn – The Movie” er KLOVN FOREVER en helt ny ”Klovn”-historie i spillefilmslængde. Filmen kan ses uafhængigt af forgængeren, men plottet i filmen er hemmeligt indtil videre, så publikum må væbne sig med tålmodighed. Castet offentliggøres løbende, men det kan dog afsløres, at filmen - udover Casper og Frank – naturligvis også byder på et gensyn med Mia Lyhne i rollen som Mia. Succesinstruktør ved roret Det bliver succesinstruktøren Mikkel Nørgaard, der skal instruere KLOVN FOREVER. Han instruerede også ”Klovn – The Movie” og tv-serien bag filmen, ligesom han også har været instruktør på tv-serierne ”Langt fra Las Vegas”, ”Anna Pihl”, ”Borgen” samt de yderst populære filmatiseringer af Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-bøger, ”Kvinden i Buret” (årets mest sete biograffilm i Danmark sidste år) og ”Fasandræberne”, som lige nu sætter rekorder i biograferne.
Instruktør: Mikkel Nørgaard
Medvirkende: Casper Christensen, Frank Hvam, Mia Lyhne
Original titel: " Kloven Forever"
01.10.2015

Far Til Fires Vilde Ferie

Familien holder ferie ved Vadehavet, men et luksuriøst nabohus tiltrækker sig familiens opmærksomhed. Da Far bliver beskyldt for indbrud i huset, må familien træde til. De prøver at finde de rigtige tyve, men forgæves. Samtidig kommer Far til at se mere og mere suspekt ud, og pludselig er hele øen overbevist om, at han er skyldig, og de vil have familien væk fra øen. I en storstilet aktion lykkes det familien at stoppe tyvene. Men da skurkene flygter ud i det farlige Vadehav, er Lille Per den eneste, der kan redde deres liv.
Instruktør: Giacomo Campeotto
Medvirkende: Kurt Ravn, Kirsten Lehfeldt, Jesper Asholt, Søs Egelind, Martin Brygmann, Joakim Ingversen, Sigurd Philip Dalgas, Karoline Hamm, Rasmus Bardram Johnbeck, Emilie Werner Semmelroth
Original titel: " Far Til Fires Vilde Ferie"
Sorgenfri
08.10.2015

Sorgenfri

Mere omtale følger...
Instruktør: Bo Mikkelsen
Medvirkende: Mille Dinsen, Troels Lyby, Benjamin Engell, Marie Boda m.fl.
Original titel: " Sorgenfri"
Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension 3D
3D
22.10.2015

Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension 3D 3D

Næste kapitel i den populære "Paranormal Activity"-serie.
Instruktør: Gregory Plotkin
Medvirkende: Katie Featherston og Tyler Craig
Original titel: " Paranormal Activity: The Ghost Dimension"
06.11.2015

James Bond: Spectre

Mere omtale følger...
Instruktør: Sam Mendes
Medvirkende: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Dave Bautista, Monica Bellucci, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Andrew Scott, Rory Kinnear, Jesper Christensen
Original titel: "Spectre "
The Hunger Games: Mockingjay - del 2
19.11.2015

The Hunger Games: Mockingjay - del 2

Mere omtale følger...
Instruktør: Francis Lawrence
Medvirkende: Jennifer Lawrence,
Original titel: "The Hunger Games: Mockingjay - part 2 "
10.12.2015

In the Heart of the Sea

Mere omtale følger...
Instruktør: Ron Howard
Original titel: " In the Heart of the Sea"
Star Wars: The Force Awakens 2D & 3D
3D
17.12.2015

Star Wars: The Force Awakens 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: J.J. Abrams
Medvirkende: Carrie Fisher, Harrison Ford, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Mark Hamill, Oscar Isaac, Adam Driver, Gwendoline Christie, Lupita Nyong'o, Warwick Davis, Peter Mayhew, Max von Sydow, John Boyega, Kenny Baker, Anthony Daniels
Original titel: "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens"
25.12.2015

Radiserne 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Steve Martino
Original titel: "Peanuts"
Lido Biograferne · Søndertorv 1 · DK-7100 Vejle · Billettelefon: +45 75 82 40 80