Biograf Vejle Lido

Kommende film

04.09.2014

Teenage Mutant Ninja Turtles 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Jonathan Liebesman
Medvirkende: Megan Fox, Alan Ritchson, Noel Fischer, Pete Ploszek, Jeremy Howard, Will Arnett, William Fichtner, Whoopi Goldberg, Danny Woodburn, Johnny Knoxville, Tony Shalhoub
Original titel: " Teenage Mutant Ninja Turtles"
04.09.2014

Det er aldrig for sent

Der er millioner af grunde til ikke at kunne lide ejendomsmægleren Oren Little (Micheal Douglas), og det er sådan, han foretrækker det. Han vælger bevidst at opføre sig uforskammet overfor alle, der krydser hans vej, og det eneste, han ønsker sig, er at sælge et sidste hus, inden han kan trække sig tilbage i ro og mag. Desværre for Oren skal det ikke gå så let. Pludselig dukker hans fortabte søn op og smider sin niårige datter af hos Oren, der aldrig kendt til barnebarnets eksistens. Ude af stand til at tage sig af den søde, forladte pige vælger han at overlade hende til sin elskværdige nabo Leah (Diane Keaton), og forsøger herefter at fortsætte sit liv uforstyrret. Men lidt efter lidt må Oren Little stædigt lære at åbne sit hjerte - til sin familie, til Leah og til selve livet - i denne opløftende komedie fra den anmelderroste instruktør Rob Reiner.
Instruktør: Rob Reiner
Medvirkende: Michael Douglas, Diane Keaton
Original titel: " And So It Goes"
Spilletid: 01:32
11.09.2014

En, to, tresomt

Siff er sexologistuderende, så da hendes nære veninde Maria flytter ind på sofaen, er Siff ikke afvisende overfor at dele sin kæreste Lucas. Han og Maria er tydeligvis tiltrukket af hinanden, og de tre forsøger åbent at skemalægge en ordning, som opfylder deres forskellige behov. Men som tiden går, må Siff erkende, at teori er meget nemmere end praksis.
Instruktør: Claus Bjerre
Medvirkende: Siff Lundgreen, Maria Cordsen, Lucas Alexander
Original titel: " En, to, tresomt"
11.09.2014

Æsketroldene 2D & 3D 3D

“Æsketroldene” er historien om den forældreløse dreng Arthur, som er opfostret af de affaldssamlende Æsketrolde, som bor i huler under jorden. Med da den onde skadedyrsbekæmper Archibald Snapper forsøger at udrydde Æsketroldene, er det op til Arthur at redde sine venner.
Instruktør: Anthony Stacchi, Graham Annable
Original titel: "The Boxtrolls "
11.09.2014

Hundrede-fods rejsen

Efter tragiske hændelser tvinger dem til at forlade Indien, slår Papa Kadam og hans familie sig, efter en rejse til den anden ende af verden, ned i den idylliske franske landsby, Saint-Antonin-Noble-Val. Papa er nemlig overbevist om, at den charmerende landsby imellem bjergene er det perfekte sted at åbne familiens indiske drømmerestaurant, Maison Mumbai. Efter moderens død er det nu sønnen, Hassan (Manish Dayal), der laver mad, og han er et kulinarisk naturtalent med utroligt præcise smagsløg, der er den sjældne gastronomiske pendant til absolut gehør i musikkens verden. Men glæden spoleres hurtigt af deres kølige genbo, ejeren af den traditionelle franske Michelin restaurant, Le Saule Pleureur, Mme. Mallory (Helen Mirren) og hendes protester mod den nye indiske restaurant, kun 33 meter (100 fod) fra hendes egen, eskalerer hurtigt til en åben køkkenkrig mellem de to restauranter. Men unge Hassans spirende fascination af det klassiske franske haute cuisine – og ikke mindst Mme. Mallorys charmerende souschef, Marguerite (Charlotte Le Bon) – samt hans specielle talent for at kombinere de to køkkeners kulinariske kulturer, indhyller snart Saint-Antonin i så delikat besnærende dufte, at end ikke Mme. Mallory kan ignorere dem. I anerkendelse af den unge mands ekstraordinære kulinariske evner, lægger Mme. Mallory nu fjendskabet bag sig og tilbyder at tage Hassan under sine vinger på en rejse, der kommer til at ændre deres liv…
Instruktør: Lasse Hallström
Medvirkende: Helen Mirren, Manish Dayal, Om Puri og Charlotte Lebon
Original titel: "The Hundred-Foot Journey"
Spilletid: 02:03
18.09.2014

The Maze Runner

Da Thomas vågner op er han fanget i en kæmpe labyrint med en gruppe andre drenge og kan intet huske, bortset fra nogle underlige drømme om en mystisk organisation ved navn W.C.K.D. Thomas må sammensætte minder fra hans fortid og ledetråde fra labyrinten for at finde frem til sin sande skæbne og dermed en vej ud af labyrinten.
Instruktør: Wes Ball
Medvirkende: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Will Poulter, Thomas Brodie-Sangster, Aml Ameen
Original titel: " The Maze Runner"
Spilletid: 01:54
18.09.2014

Begravet i fortiden

Politimanden Matthew Scudders vildfarne kugle rammer en uskyldig forbipasserende under et skyderi i Washington. Efter den tragiske hændelse trækker han sig tilbage og begynder en karriere som lyssky privatdetektiv - uden licens. Da en narkobaron hyrer ham til at opklare det brutale mord på sin kone, befinder Matthew sig pludselig på jagt mellem gravsten, hvor en lang række bortførte kvinder alle er blevet myrdet af de samme koldblodige personer. Matthew sætter ud på en mission gennem New Yorks mørkeste gyder for at finde frem til de skyldige �inden de slår ihjel igen. Liam Neeson har rollen som privatdetektiven Matthew Scudder i denne mørke og blodige action thriller, baseret på bestselleren skrevet af forfatteren Lawrence Block.
Instruktør: Scott Frank
Medvirkende: Liam Neeson, Dan Stevens
Original titel: " A Walk Among the Tombstones"
Spilletid: 01:53
18.09.2014

The Purge 2: Anarchy

Mere omtale følger...
Instruktør: James DeMonaco
Original titel: " The Purge: Anarchy"
25.09.2014

The Equalizer

Denzel Washington ses i rollen som Robert McCall/The Equalizer Han er tidligere jægersoldat, som har foregivet at være afgået ved døden for at kunne trække sig tilbage til fredelig tilværelse i en forstad til Borston. Da han møder den unge prostituerede Teri (Chloê Grace Moretz), følger han sig kaldet til at hjælpe hende ud af det skruegreb, den russiske mafia holder hende i. Det bliver en kamp på liv og død, og mafiaen må tilkalde en 'specialst' for at få McCall til at makke ret... Filmen er baseret på firser tv-serien af samme navn. Her var det engelske skuespiller Edward Woodward, der spillede rollen som Robert McCall.
Instruktør: Antoine Fuqua
Medvirkende: Denzel Washington, Chloë Grace Moretz, Bill Pullman
Original titel: " The Equalizer"
25.09.2014

Jersey Boys

Det er den sande historie om fire unge mænd fra et gangster-kvarter i New Jersey, NY– der fandt sammen og etablerede den ikoniske 1960’er-pop-rock-gruppe The Four Seasons med den legendariske forsanger Frankie Valli i front. Vi følger de fire venner hele vejen til toppen og er undervejs vidne til både deres prøvelser, triumfer og tragedier. Alt sammen til soundtracket af deres musik, som påvirkede en hel generation.
Instruktør: Clint Eastwood
Medvirkende: Vincent Piazza, John Lloyd Young, Christopher Walken
Original titel: " Jersey Boys"
Spilletid: 02:14
02.10.2014

Fasandræberne

I FASANDRÆBERNE starter vi i 1994, hvor et tvillingepar findes brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene. 20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt. Carl, hans assistent Assad og deres nye sekretær Rose, genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene. Snart bliver de kastet ud i en intens søgen efter pigen, Kimmie, der har været forsvundet siden mordene fandt sted. Men Carl og Assad er ikke de eneste, der jagter Kimmie. Hendes viden er til stor fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af samfundet, og de vil gøre alt hvad de kan for at forhindre fortiden i at indhente dem.

 
Instruktør: Mikkel Nørgaard
Medvirkende: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Danica Curcic, Pilou Asbæk, David Dencik, Søren Pilmark, Johanne Louise Schmidt
02.10.2014

Krummerne - Alt på spil

Mere omtale følger...
Instruktør: Barbara Topsøe-Rothenborg
Medvirkende: Victor Stoltenberg, Martine Hjejle, Lisbeth Wulff, Henning Valin
Original titel: " Krummerne - Alt på spil"
02.10.2014

Peddersen og Findus - Den lille drillepind

Den gamle Peddersen bor i et lille rødt hus langt oppe i Sverige, hvor han holder af at hugge brænde, lave sjove opfindelser, fiske samt passe sine høns. Peddersen har egentlig alt hvad han behøver, men nogen gange er han lidt ensom, derfor giver hans søde betænksomme nabo Beda ham en dag en kat, der kan holde ham lidt med selskab. Peddersen giver katten navnet Findus, og da han finder ud af at katten kan tale, begynder et langt uadskilleligt venskab. Peddersen anden nabo Gustavsen synes, Peddersen er lidt sær. Gustavsen har dog selv andre og større problemer. Hans hane galer og galer hele tiden, og den er lige ved at ende i Bedas store gryde, men hun forbarmer sig over den, og beder Peddersen tage den til sig. Det gør han med glæde, og i hønsegården er der stor spænding og glæde over nyheden. Kun Findus bliver ikke begejstret og føler sig udenfor, nu hvor den nye hane får alt opmærksomheden fra både hønsene og Peddersen. Den lille kat begynder at frygte at han mister sin eneste og bedste ven…
Instruktør: Ali Samadi Ahadi
Medvirkende: Per Pallesen, Hector Gad Foss, Lars Knutzon, Bente Eskesen
Original titel: " Peddersen og Findus - Den lille drillepind"
Spilletid: 01:58
02.10.2014

Let's Be Cops

Instruktør: Luke Greenfield
Medvirkende: Damon Wayans, Jake Johnson, Andy Garcia, James D´Arcy
Original titel: " Let's Be Cops"
09.10.2014

Dannys dommedag

Klimaforandringerne ændrer livet på jorden, og da en ny race af rovdyr opstår, er mennesket pludselig ikke længere øverst i fødekæden. Teenagebrødrene Danny og William må i al hast forskanse sig i deres kælder, da rovdyrene angriber og indtager deres hus. Danny er overbevist om, at det er sikrest at blive i kælderen, mens William insisterer på, at de skal ud og lede efter deres mor, som måske er derude et sted. Men uden deres forældre, strøm, mad og vand er brødrene tvunget til at overvinde deres forskelligheder og hjælpe hinanden for at overleve.
Instruktør: Martin Barnewitz
Medvirkende: William Jøhnk Nielsen, Peter Gantzler, Camilla Bendix, Allan Hyde, Lars Mikkelsen
Original titel: " Dannys dommedag"
Spilletid: 01:29
09.10.2014

Dracula Untold

Mere omtale følger...
Instruktør: Gary Shore
Medvirkende: Luke Evans, Dominic Cooper, Samantha Barks, Charlie Cox
Original titel: " Dracula Untold"
Spilletid: 02:00
11.10.2014

One Direction: Where We Are from San Siro Stadium

Den 11. og 12. oktober vil biografgængere verden over kunne se deres koncertfilm 'One Direction: Where We Are Live from San Siro Stadium' helt eksklusivt. De mange fans, der ikke har fået en billet til en af deres koncerter, får derfor nu muligheden for at se, hvad der sker, når de fem drenge indtager scenen. Og samtidig har gruppens fem medlemmer, Niall, Harry, Liam, Louis og Zayn, indspillet en helt særlig 15 min 'spørgsmål-og-svar'-seance, som kun vil blive vist i biografen.
Original titel: "One Direction: Where We Are Live from San Siro Stadium"
Spilletid: 01:33
23.10.2014

Min lejlighed i Paris

Mathias rejser fra New York til Paris for at afvikle en kæmpestor lejlighed, som han netop har arvet fra den far, han aldrig rigtig har kendt. Da han ankommer, opdager han til sin meget store overraskelse, at den 90-årige Mathilde bor i lejligheden med sin datter Chloe, og der går ikke længe, før Mathias må indse, at Mathilde absolut ingen planer har om at flytte. Efter et besøg hos advokaten må Mathias sande, at han hænger på Mathilde – det viser sig nemlig, at hun og faderen havde en affære i mere end 50 år, og at lejligheden ikke kan sælges, før hun er død.
Instruktør: Israel Horovitz
Medvirkende: Kevin Kline, Maggie Smith, Kristin Scott Thomas, Jane Birkin
Original titel: "My Old Lady "
23.10.2014

Kvinden der forsvandt

Filmen er instrueret af David Fincher og baseret på bestseller-bogen af Gillian Flynn, og den afdækker hemmelighederne gemt i et moderne ægteskab. På hans 5 års bryllupsdag rapporterer Nick Dunne sin smukke kone Amy savnet. Under pres fra politiet og en stigende mediebevågenhed begynder Nicks portræt af et lykkeligt forhold at smuldre. Snart skaber hans løgne, bedrag og underlige opførsel grobund for spørgsmålet: Slog Nick Dunne sin kone ihjel?
Instruktør: David Fincher
Medvirkende: Ben Affleck, Rosamunde Pike
Original titel: "Gone Girl"
30.10.2014

The Captive

Mere omtale følger...
Instruktør: Atom Egoyan
Medvirkende: Ryan Reynolds, Scott Speedman, Rosario Dawson, Mireille Enos, Kevin Durand, Bruce Greenwood
Original titel: " The Captive"
30.10.2014

Love, Rosie

Mere omtale følger...
Instruktør: Christian Ditter
Medvirkende: Lily Collins, Sam Claflin
Original titel: " Love, Rosie"
06.11.2014

Interstellar 2D & 3D 3D

Interstellar fortæller historien om en gruppe opdagelsesrejsende, som benytter sig af et netop opdaget ormehul i rummet. Ormehullet gør det muligt at undslippe de begrænsninger der er ved menneskelige rumrejser og giver dem mulighed for at overvinder den lange distance, der er forbundet med en interstellar rejse.
Instruktør: Christopher Nolan
Medvirkende: Anne Hathaway, Jessica Chastain, Matthew McConaughey, Casey Affleck, Michael Caine, Bill Irwin, Wes Bentley, John Lithgow, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, Topher Grace, Matt Damon
Original titel: " Interstellar"
13.11.2014

Fury

I april 1945 gør de allierede sig klar til gøre et sidste forsøg i Europa i forbindelse med anden verdenskrig. Den kamphærdede sergent Wardaddy (Brad Pitt) beordrer en Sherman tankvogn og dens femmands besætning på en dødsens farlig mission bag fjendens linjer. Deres indsats mod det nazistiske Tyskland synes ulig og umulig, men missionen synes vigtigere end noget andet, og de er alle parate til at sætte alt ind på at vinde dette sidste slag. "Fury" er instrueret af David Ayer, og udover Brad Pitt i rollen som Wardaddy, ses Shia LaBeouf, Logan Lerman Jon Bernthal og Michael Pena.
Instruktør: David Ayer
Medvirkende: Brad Pitt, Logan Lerman, Shia LaBeouf, Michael Peña
Original titel: " Fury"
Stille Hjerte
13.11.2014

Stille Hjerte

”Stille Hjerte” er et familiedrama om tre generationer af en familie, der samles over en weekend. Søstrene Sanne og Heidi har accepteret deres syge mors ønske om at dø, før sygdommen forværres, men som weekenden skrider frem, bliver morens beslutning sværere at håndtere, og gamle konflikter dukker op til overfladen.
Instruktør: Bille August
Medvirkende: Ghita Nørby, Morten Grunwald, Vigga Bro, Paprika Steen, Jens Albinus, Pilou Asbæk og Danica Curcic.
Original titel: " Stille Hjerte"
19.11.2014

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

Mere omtale følger...
Instruktør: Francis Lawrence
Medvirkende: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Philip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Donald Sutherland, Sam Claflin, Natalie Dormer, Jena Malone, Robert Knepper
Original titel: " The Hunger Games: Mockingjay - Part 1"
20.11.2014

Familien Jul

6 årig Hugo får sig sit livs overraskelse, da han opdager, at en magisk barnenisse er flyttet ind i familiens Jul’s hus. Hans bror og søster introduceres også for den, og de er enige om at holde den skjult for deres julehadende far, Niels og deres mor, politibetjenten, Agnete. De lærer den at leve i deres verden, og det lykkedes langt hen af vejen, men udfordringerne bliver stadig større, ikke mindst da de smugler den med på deres årlige campingferie. De klæder nissen, Pixy ud som en almindelig dreng, men sommervarmen er ved at tage livet af den, og det skaber store problemer for hele Familien Jul - da Niels bliver anholdt af politiet for at være i besiddelse af et uledsaget barn. Og nu får de 3 søskende travlt med både at redde Pixy og deres far.
Instruktør: Carsten Rudolf
Medvirkende: Paw Henriksen, Sofie Lassen-Kahlke, Dar Salim, Helle Dolleris
Original titel: " Familien Jul"
27.11.2014

The Judge

Robert Downey Jr. spiller hotshot-advokaten Hank Palmer, der vender tilbage til sit barndomshjem, hvor hans far, byens dommer, som han ikke har talt med i årevis, mistænkes for mord. Hank beslutter sig for at finde sandheden, og forsøger på sin færd at genetablerer forbindelsen med den familie, han vendte ryggen flere år tilbage.
Instruktør: David Dobkin
Medvirkende: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, Leighton Meester, Vincent D'Onofrio, Dax Shepard, Billy Bob Thornton, David Krumholtz
Original titel: " The Judge"
27.11.2014

Dumb Dumber To

Instruktør: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Medvirkende: Jim Carrey, Jeff Daniels, Laurie Holden, Kathleen Turner, Jennifer Lawrence, Rob Riggle
Original titel: " Dumb Dumber To"
04.12.2014

The Homesman

Den puritanske gammeljomfru Mary Bee Cuddy lever alene på den yderste frontier i Nebraska. Hun melder sig frivilligt, da det lille samfund får brug for en der kan eskortere tre kvinder, som har mistet forstanden tilbage til civilisationen. Med udsigt til en lang og farefuld færd slår hun en handel af med svindleren George Briggs. Han har akut brug for hendes hjælp, og hun har brug for en der kan følge hende og kvinderne hele vejen til Iowa. Sammen begiver dette umage par sig ud på en lang og farefuld færd. 'The Homesman' er en utraditionel western, der som en af de eneste viser hvordan det var at være kvinde på den tid. Modtagelsen i Cannes var særdeles positiv med flotte anmeldelser, og særligt Sonja Richter blev fremhævet som værende en af de bedste i filmen.
Instruktør: Tommy Lee Jones
Medvirkende: Tommy Lee Jones, Hilary Swank, Sonja Richter, Grace Gummer, Miranda Otto, David Dencik, Meryl Streep, John Lithgow, William Fichtner, James Spader, Hailee Steinfeld
Original titel: " The Homesman"
10.12.2014

Hobbitten: Femhæreslaget 2D & 3D HFR 3D

 
Instruktør: Peter Jackson
Medvirkende: Martin Freeman, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Elijah Wood, Cate Blanchett, Luke Evans, Hugo Weaving, Orlando Bloom, Richard Armitage, Ian McKellen, Christopher Lee, Ian Holm, Lee Pace, Billy Connolly, Mikael Persbrandt, James Nesbitt
Original titel: "The Hobbit: The Battle of the Five Armies"
18.12.2014

Pingvinerne fra Madagascar 2D & 3D - dansk tale! 3D

I denne spektakuløse komedie afslører Skipper, Rekrut, Rico og Kowalski alle deres hemmeligheder. Pingvinerne er de mest underholdende og mystiske fugle i den globale spionverden, og man lærer nu både om deres ydmyge opvækst og om deres seneste internationale mission – kampen for at redde verden fra den kloge, men gale Dr. Octavius Brine.
Instruktør: Simon J. Smith
Original titel: "The Penguins of Madagascar "
18.12.2014

Klokkeblomst og Ønskedyret

Mere omtale følger...
Instruktør: Steve Loter
Original titel: " Legend of the NeverBeast "
All inclusive
25.12.2014

All inclusive

Mere omtale følger...
Instruktør: Hella Joof
Medvirkende: Bodil Jørgensen, Danica Curcic, Maria Rossing, Carsten Bjørnlund, Mikael Birkkjær, Mia Lyhne, Rasmus Bjerg
Original titel: " All inclusive"
25.12.2014

Antboy 2: Den røde furies hævn

Antboy er populær som aldrig før, efter at han overvandt Gæmelkrå aka superskurken, Loppen. Men nu står myredrengen pludselig overfor en endnu ondere rival, Anti-Christian, den nye dreng på skolen, der ikke skyr nogen midler for at stjæle Ida fra ham. Og som om det ikke er nok, så er Pelle også hjemsøgt. En ny superskurk har meldt sig på banen…
Instruktør: Ask Hasselbalch
Original titel: " Antboy 2: Den røde furies hævn"
De Satans Chefer 2
25.12.2014

De Satans Chefer 2

I De satans chefer 2 har Nick, Dale og Kurt fået mere end nok af at være underlagt en arbejdsgiver og beslutter sig for, at tage chefhatten på og starte deres egen virksomhed. Men en glat investor trækker hurtigt tæppet væk under dem. Udspillet, desperate og uden nogen juridiske rettigheder brygger de tre entreprenører in spe, en tåbelig plan sammen, der går ud på at kidnappe investorens voksne søn og kræve løsepenge, så de kan genvinde kontrollen over deres firma.
Instruktør: Sean Anders
Medvirkende: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Chris Pine, Christoph Waltz.
Original titel: "Horrible Bosses 2"
25.12.2014

Exodus 2D & 3D 3D

Fra den anerkendte instruktør Ridley Scott kommer den episke historie, EXODUS – fortællingen om én mands dristige mod, da han sætter sig op imod imperiets magt. Ved hjælp af det nyeste inden for visual effects og 3D-teknik bringer instruktøren nyt liv til historien om den trodsige leder Moses (Christian Bale), der sætter sig op imod den egyptiske farao Ramses (Joel Edgerton). Moses leder 600.000 slaver på en storslået rejse på flugt fra Egypten og landets grusomme og dødelige plager.
Instruktør: Ridley Scott
Medvirkende: Christian Bale, Joel Edgerton, Aaron Paul, Sigourney Weaver, Ben Kingsley, John Turturro, Dar Salim
Original titel: "Exodus: Gods and Kings"
26.02.2015

Kingsman: The Secret Service

Mere omtale følger...
Instruktør: Matthew Vaughn
Medvirkende: Taron Egerton, Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine
Original titel: " Kingsman: The Secret Service"
26.03.2015

Annie

Mere omtale følger...
Instruktør: Will Gluck
Medvirkende: Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx, Cameron Diaz, Rose Byrne, Adewale Akinnuoye-Agbaje
Original titel: " Annie"
30.04.2015

Manolos magiske rejse

MANOLOS MAGISKE REJSE er en animeret komedie med en helt unik visuel stil. Filmen handler om den unge Manolo, der er splittet mellem familiens forventninger og hans egne drømme. Før han når at beslutte sig, sendes han ud på en utrolig rejse, der går gennem tre fantastiske verdener fyldt med farer og udfordringer. Filmen præsenterer et moderne twist på masser af popmusik og opfordrer os til at fejre fortiden samtidig med, at vi glæder os til fremtiden.
Instruktør: Jorge Gutierrez
Medvirkende: Channing Tatum, Zoe Saldana, Danny Trejo, Christina Applegate, Diego Luna, Ron Perlman, Ice Cube.
Original titel: "Book of Life"
Lido Biograferne · Søndertorv 1 · DK-7100 Vejle · Billettelefon: +45 75 82 40 80