Biograf Vejle Lido

Kommende film

30.10.2014

Nightcrawler

På evig jagt efter de voldsomme billeder af nattens ulykker og kriminalitet til TV-stationer på evig jagt efter højere seertal. Jægerne er ganske almindelige mennesker, der bliver betalt efter mængden og kvaliteten af deres videooptagelser, og Lou Bloom har tænkt sig at blive godt betalt. På et arbejdsmarked af jobs til minimumsløn og ubetalte praktikantstillinger vælger han at skabe sin egen karriere ved hjælp af sin bil, et kamera og bilradioen tunet til politiets meldinger. Og så går jagten ind. Hans hensynsløshed gør ham hurtigt til en stjerne hos Nina, redaktøren på TV-stationen. Hun opmuntrer ham, og sammen går de fra succes til succes hen over billeder af vold, lig, brændende biler og et L.A. i opløsning. Dan Gilroy maler et dystert billede af det dystre billede, som lokal-TV maler af vold, hærværk og ulykker, og af de jægere, der får de voldsomme billeder i kassen. Som freelance billedjægeren Lou ses Jake Gyllenhaal, der får modspil af Rene Russo som Nina. ”Nightcrawler” er optaget on location i Los Angeles - om natten
Instruktør: Dan Gilroy
Medvirkende: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton
Original titel: " Nightcrawler"
Spilletid: 01:58
06.11.2014

Interstellar

Interstellar fortæller historien om en gruppe opdagelsesrejsende, som benytter sig af et netop opdaget ormehul i rummet. Ormehullet gør det muligt at undslippe de begrænsninger der er ved menneskelige rumrejser og giver dem mulighed for at overvinder den lange distance, der er forbundet med en interstellar rejse.
Instruktør: Christopher Nolan
Medvirkende: Anne Hathaway, Jessica Chastain, Matthew McConaughey, Casey Affleck, Michael Caine, Bill Irwin, Wes Bentley, John Lithgow, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, Topher Grace, Matt Damon
Original titel: " Interstellar"
06.11.2014

The Good Lie

Efter 13 år i en flygtningelejr får tre sudanesiske drenge muligheden for en ny start på den anden side af Atlanten. Her modtages de af den rapkæftede socialhjælper Carrie Davis (Reese Witherspoon), der hurtigt indser udfordringerne i at få dem indsluset i det amerikanske samfund. Carrie er vant til at få tingene gjort hurtigt og effektivt, og uden at det bliver alt for personligt. Men mødet med de unge afrikanske brødre kommer til at ændre hendes liv for altid. 'The Good Lie' er en gribende og varm fortælling om kulturforskelle, håb og udfordringer ved livet i USA. Filmen er baseret på en sand historie om 'The Lost Boys of Sudan' og bringes til live af den oscar®-nominerede instruktør Phillippe Falardeau ('Monsieur Lazar'). Udover Reese Witherspoon medvirker også Corey Stoll ('House of Cards').
Instruktør: Philippe Falardeau
Medvirkende: Reese Witherspoon, Corey Stoll, Arnold Oceng, Ger Duany, Emmanuel Jal, Nyakuoth Weil, Sarah Baker
Original titel: " The Good Lie "
Spilletid: 01:49
13.11.2014

The Captive

Matthew (Ryan Reynolds) er på vej hjem med sin 9-årige datter Cassandra efter skøjtetræning. På vejen stopper de ved en diner for at købe is. Cassandra ligger og slapper af på bagsædet mens Matthew henter is, men da han kommer tilbage til bilen oplever han sit værste mareridt, for pigen er væk. Cassandras mor, Tina, bryder sammen og bebrejder Matthew, og det ender med en skilsmisse. 8 år senere leder Matthew stadig efter sin datter, som han er overbevist om, stadig er i live. Tina begynder at finde ting, som har tilhørt Cassandra og vælger at gå til politiet. En ny efterforskning indledes og langsomt går det op for alle, at kidnapperen slet ikke er færdig med hverken Cassandra eller hendes familie.
Instruktør: Atom Egoyan
Medvirkende: Ryan Reynolds, Scott Speedman, Rosario Dawson, Mireille Enos, Kevin Durand, Bruce Greenwood
Original titel: " The Captive"
13.11.2014

Fury

I april 1945 gør de allierede sig klar til gøre et sidste forsøg i Europa i forbindelse med anden verdenskrig. Den kamphærdede sergent Wardaddy (Brad Pitt) beordrer en Sherman tankvogn og dens femmands besætning på en dødsens farlig mission bag fjendens linjer. Deres indsats mod det nazistiske Tyskland synes ulig og umulig, men missionen synes vigtigere end noget andet, og de er alle parate til at sætte alt ind på at vinde dette sidste slag. "Fury" er instrueret af David Ayer, og udover Brad Pitt i rollen som Wardaddy, ses Shia LaBeouf, Logan Lerman Jon Bernthal og Michael Pena.
Instruktør: David Ayer
Medvirkende: Brad Pitt, Logan Lerman, Shia LaBeouf, Michael Peña
Original titel: " Fury"
13.11.2014

Stille Hjerte

”Stille Hjerte” er et familiedrama om tre generationer af en familie, der samles over en weekend. Søstrene Sanne og Heidi har accepteret deres syge mors ønske om at dø, før sygdommen forværres, men som weekenden skrider frem, bliver morens beslutning sværere at håndtere, og gamle konflikter dukker op til overfladen.
Instruktør: Bille August
Medvirkende: Ghita Nørby, Morten Grunwald, Vigga Bro, Paprika Steen, Jens Albinus, Pilou Asbæk og Danica Curcic.
Original titel: " Stille Hjerte"
Spilletid: 01:58
19.11.2014

The Hunger Games: Mockingjay - del 1

Det globale filmfænomen, The Hunger Games, sætter nu for alvor verden i brand med tredje kapitel, The Hunger Games: Mockingjay Part 1. Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) befinder sig i Distrikt 13 efter, helt bogstaveligt, at have rystet The Hunger Games i sin grundvold i den seneste film. Under kommando af oprørernes præsident Coin (Julianne Moore) og rådgivet af sine trofaste venner, kaster Katniss sig ud i en desperat kamp for at redde Peeta (Josh Hutcherson) og det borgerkrigshærgede Panem, hvis borgere nu ser hende som symbol på deres frihedskamp. The Hunger Games: Mockingjay Part 1 er instrueret af Francis Lawrence fra manuskript af Danny Strong og Peter Craig og er produceret af Nina Jacobsons Color Force i samarbejde med producer Jon Kilik. Filmen er baseret på tredje bog i Suzanne Collins bestsellerserie af samme titel, der er solgt i flere end 65 millioner eksemplarer alene i USA.
Instruktør: Francis Lawrence
Medvirkende: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Philip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Donald Sutherland, Sam Claflin, Natalie Dormer, Jena Malone, Robert Knepper
Original titel: " The Hunger Games: Mockingjay - Part 1"
Spilletid: 02:10
20.11.2014

Familien Jul

6 årig Hugo får sig sit livs overraskelse, da han opdager, at en magisk barnenisse er flyttet ind i familiens Jul’s hus. Hans bror og søster introduceres også for den, og de er enige om at holde den skjult for deres julehadende far, Niels og deres mor, politibetjenten, Agnete. De lærer den at leve i deres verden, og det lykkedes langt hen af vejen, men udfordringerne bliver stadig større, ikke mindst da de smugler den med på deres årlige campingferie. De klæder nissen, Pixy ud som en almindelig dreng, men sommervarmen er ved at tage livet af den, og det skaber store problemer for hele Familien Jul - da Niels bliver anholdt af politiet for at være i besiddelse af et uledsaget barn. Og nu får de 3 søskende travlt med både at redde Pixy og deres far.
Instruktør: Carsten Rudolf
Medvirkende: Paw Henriksen, Sofie Lassen-Kahlke, Dar Salim, Helle Dolleris
Original titel: " Familien Jul"
20.11.2014

Bryllupskaos

Mere omtale følger...
Instruktør: Phillipe de Chauveron
Medvirkende: Frédérique Bel, Christian Clavier, Chantal Lauby, Frédéric Chau og Elodie Fontan
Original titel: " "
27.11.2014

Serena

Dramaet 'Serena' foregår i 1929 og handler om parret George og Serena Pemberton, der flytter til Smokey Mountains i North Carolina. Her har de planer om at lave forretninger med tømmer. Serena finder sig til rette i bjergene, men oplever en stor sorg da hun aborterer. Hun finder ud af at hun slet ikke kan få børn, og kærligheden mellem Serena og George krakelerer. Filmen er instrueret af Susanner Bier, der senest har lavet Den skaldede frisør.
Instruktør: Susanne Bier
Medvirkende: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Rhys Ifans, Toby Jones, Kim Bodnia, David
Original titel: " Serena"
Spilletid: 02:10
27.11.2014

The Judge

Robert Downey Jr. spiller hotshot-advokaten Hank Palmer, der vender tilbage til sit barndomshjem, hvor hans far, byens dommer, som han ikke har talt med i årevis, mistænkes for mord. Hank beslutter sig for at finde sandheden, og forsøger på sin færd at genetablerer forbindelsen med den familie, han vendte ryggen flere år tilbage.
Instruktør: David Dobkin
Medvirkende: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, Leighton Meester, Vincent D'Onofrio, Dax Shepard, Billy Bob Thornton, David Krumholtz
Original titel: " The Judge"
27.11.2014

Dumb Dumber To

Instruktør: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Medvirkende: Jim Carrey, Jeff Daniels, Laurie Holden, Kathleen Turner, Jennifer Lawrence, Rob Riggle
Original titel: " Dumb Dumber To"
04.12.2014

The Homesman

Den puritanske gammeljomfru Mary Bee Cuddy lever alene på den yderste frontier i Nebraska. Hun melder sig frivilligt, da det lille samfund får brug for en der kan eskortere tre kvinder, som har mistet forstanden tilbage til civilisationen. Med udsigt til en lang og farefuld færd slår hun en handel af med svindleren George Briggs. Han har akut brug for hendes hjælp, og hun har brug for en der kan følge hende og kvinderne hele vejen til Iowa. Sammen begiver dette umage par sig ud på en lang og farefuld færd. 'The Homesman' er en utraditionel western, der som en af de eneste viser hvordan det var at være kvinde på den tid. Modtagelsen i Cannes var særdeles positiv med flotte anmeldelser, og særligt Sonja Richter blev fremhævet som værende en af de bedste i filmen.
Instruktør: Tommy Lee Jones
Medvirkende: Tommy Lee Jones, Hilary Swank, Sonja Richter, Grace Gummer, Miranda Otto, David Dencik, Meryl Streep, John Lithgow, William Fichtner, James Spader, Hailee Steinfeld
Original titel: " The Homesman"
04.12.2014

The Riot Club

Mere omtale følger...
Instruktør: Lone Scherfig
Medvirkende: Max Irons, Douglas Booth, Sam Claflin, Natalie Dormer
Original titel: " The Riot Club "
10.12.2014

Hobbitten: Femhæreslaget 2D & 3D HFR 3D

 
Instruktør: Peter Jackson
Medvirkende: Martin Freeman, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Elijah Wood, Cate Blanchett, Luke Evans, Hugo Weaving, Orlando Bloom, Richard Armitage, Ian McKellen, Christopher Lee, Ian Holm, Lee Pace, Billy Connolly, Mikael Persbrandt, James Nesbitt
Original titel: "The Hobbit: The Battle of the Five Armies"
18.12.2014

Pingvinerne fra Madagascar 2D & 3D - dansk tale! 3D

I denne spektakuløse komedie afslører Skipper, Rekrut, Rico og Kowalski alle deres hemmeligheder. Pingvinerne er de mest underholdende og mystiske fugle i den globale spionverden, og man lærer nu både om deres ydmyge opvækst og om deres seneste internationale mission – kampen for at redde verden fra den kloge, men gale Dr. Octavius Brine.
Instruktør: Simon J. Smith
Original titel: "The Penguins of Madagascar "
18.12.2014

Klokkeblomst og Ønskedyret

Mere omtale følger...
Instruktør: Steve Loter
Original titel: " Legend of the NeverBeast "
All inclusive
25.12.2014

All inclusive

Kaotiske Ditte og hendes storesøster, den alt for fornuftige Sigrid, tager til Malta med deres mor Lise for at fejre hendes 60-års fødselsdag. Lise er lige blevet forladt af sin mand, deres far, og de to søstre er ikke helt enige om, hvordan de skal få deres ulykkelige mor op af kulkælderen igen. Som ferien skrider frem, udvikler den sig til et absurd trekantsdrama, hvor Ditte og Sigrid stædigt kæmper om Lises kærlighed og opmærksomhed i et virvar af charter, jalousi, familiemønstre, løgne, disco og en fingerfærdig bartender, der hedder Antonio…
Instruktør: Hella Joof
Medvirkende: Bodil Jørgensen, Danica Curcic, Maria Rossing, Carsten Bjørnlund, Mikael Birkkjær, Mia Lyhne, Rasmus Bjerg
Original titel: " All inclusive"
Spilletid: 01:28
25.12.2014

Antboy 2: Den røde furies hævn

Antboy er populær som aldrig før, efter at han overvandt Gæmelkrå aka superskurken, Loppen. Men nu står myredrengen pludselig overfor en endnu ondere rival, Anti-Christian, den nye dreng på skolen, der ikke skyr nogen midler for at stjæle Ida fra ham. Og som om det ikke er nok, så er Pelle også hjemsøgt. En ny superskurk har meldt sig på banen…
Instruktør: Ask Hasselbalch
Original titel: " Antboy 2: Den røde furies hævn"
25.12.2014

De Satans Chefer 2

I De satans chefer 2 har Nick, Dale og Kurt fået mere end nok af at være underlagt en arbejdsgiver og beslutter sig for, at tage chefhatten på og starte deres egen virksomhed. Men en glat investor trækker hurtigt tæppet væk under dem. Udspillet, desperate og uden nogen juridiske rettigheder brygger de tre entreprenører in spe, en tåbelig plan sammen, der går ud på at kidnappe investorens voksne søn og kræve løsepenge, så de kan genvinde kontrollen over deres firma.
Instruktør: Sean Anders
Medvirkende: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Chris Pine, Christoph Waltz.
Original titel: "Horrible Bosses 2"
25.12.2014

Exodus 2D & 3D 3D

Fra den anerkendte instruktør Ridley Scott kommer den episke historie, EXODUS – fortællingen om én mands dristige mod, da han sætter sig op imod imperiets magt. Ved hjælp af det nyeste inden for visual effects og 3D-teknik bringer instruktøren nyt liv til historien om den trodsige leder Moses (Christian Bale), der sætter sig op imod den egyptiske farao Ramses (Joel Edgerton). Moses leder 600.000 slaver på en storslået rejse på flugt fra Egypten og landets grusomme og dødelige plager.
Instruktør: Ridley Scott
Medvirkende: Christian Bale, Joel Edgerton, Aaron Paul, Sigourney Weaver, Ben Kingsley, John Turturro, Dar Salim
Original titel: "Exodus: Gods and Kings"
08.01.2015

Taken 3

Mere omtale følger...
Instruktør: Olivier Megaton
Medvirkende: Liam Neeson, Famke Janssen, Forest Whitaker og Maggie Grace
Original titel: " Taken 3"
08.01.2015

Unbroken

Den Oscar-vindende skuespiller og instruktør Angelina Jolie har instrueret og produceret “Unbroken”, et episk drama, som fortæller den utrolige, men sande historie om krigshelten og olympiske langdistanceløber Louis “Louie” Zamperini (Jack O’Connell) som sammen med to andre besætningsmedlemmer overlevede 47 dage i en redningsbåd efter, at deres fly blev skudt ned under 2. Verdenskrig, kun for at blive taget til fange af den japanske flåde og sendt i krigsfangelejr
Instruktør: Angelina Jolie
Medvirkende: Jack O’Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Finn Wittrock, John Magaro og Alex Russell
Original titel: " Unbroken"
En chance til
15.01.2015

En chance til

De to politimænd Andreas og Simon lever vidt forskellige liv. Andreas er lykkelig med sin familie, mens den fraskilte Simon bruger størstedelen af sin tid på den lokale stripklub. Men alt bliver vendt op og ned, da de en dag kaldes ud til husspektakel hos et junkiepar. Det ligner en rutinesag – indtil Andreas finder deres forsømte baby overladt til sig selv i et skab. Den ellers så afmålte politimand bliver konfronteret med sin egen magtesløshed og rystes i sin grundvold - og i et øjebliks desperation tager han loven i egen hånd og kidnapper barnet. Efterhånden som Andreas mister grebet om retfærdighed, bliver det op til den uregerlige Simon at genoprette grænsen mellem ret og uret. EN CHANCE TIL er et stort anlagt drama om mennesker, der bliver ofre for omstændigheder større end dem selv. Det er fortællingen om en mand, der overskrider alle gældende regler for at gøre det, han føler er rigtigt – med store konsekvenser.
Instruktør: Susanne Bier
Medvirkende: Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Nikolaj Lie Kaas, Maria Bonnevie, Lykke May Andersen, Søs Egelind, Kirsten Lehfeldt, Bodil Jørgensen, Thomas Bo Larsen, Mille Lehfeldt, Molly Egelind, Roland Møller,
Original titel: " En chance til "
Blackhat
15.01.2015

Blackhat

Mere omtale følger...
Instruktør: Michael Mann
Original titel: " Blackhat"
15.01.2015

Paddington

Mere omtale følger...
Instruktør: Paul King
Original titel: " Paddington"
22.01.2015

Birdman

Mere omtale følger...
Instruktør: Alejandro González Iñárritu
Medvirkende: Michael Keaton, Emma Stone og Edward Norton
Original titel: " Birdman"
22.01.2015

Seventh Son

Mere omtale følger...
Instruktør: Sergei Bodrov
Medvirkende: Jeff Bridges, Ben Barnes, Alicia Vikander, Julianne Moore
Original titel: "Seventh Son"
29.01.2015

Big Hero 6 2D & 3D - dansk tale 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Don Hall
Original titel: " Big Hero 6"
Spilletid: 01:39
29.01.2015

Kill the Messenger

Mere omtale følger...
Instruktør: Michael Cuesta
Medvirkende: Michael Sheen, Robert Patrick, Jeremy Renner, Ray Liotta, Andy Garcia
Original titel: " Kill the Messenger"
05.02.2015

F for får

Instruktør: Mark Burton
Original titel: " Shaun the Sheep"
05.02.2015

Jupiter Ascending 2D & 3D 3D

Mere omtale følger...
Instruktør: Andy Wachowski og Lana Wachowski
Medvirkende: Channing Tatum, Sean Bean, Mila Kunis
Original titel: " Jupiter Ascending "
05.02.2015

Min søsters børn og guldgraverne

Mere omtale følger...
Instruktør: Niels Nørløv Hansen
Original titel: " Min søsters børn og guldgraverne "
05.02.2015

Mænd & høns

Mere omtale følger...
Instruktør: Anders Thomas Jensen
Medvirkende: Mads Mikkelsen, Nicolas Bro, Nikolaj Lie Kaas, Ole Thestrup, Kirsten Lehfeldt, Bodil Jørgensen, Søren Malling og David Dencik
Original titel: " Mænd & høns "
05.02.2015

Nat på museet 3

Mere omtale følger...
Instruktør: Shawn Levy
Medvirkende: Ben Stiller og Robin Williams
Original titel: " Night at the Museum 3"
05.02.2015

Svampebob: En rigtig landkrabbe 2D & 3D 3D

Svampebob, verdens mest kendte undersøiske havsvamp, kommer på land for at besøge vores verden i hans største superhelte eventyr nogensinde.
Instruktør: Paul Tibbitt
Medvirkende: Jens Jacob Tychsen (SvampeBob Firkant) Søren Ulrichs (Patrick Søstjerne) Peter Zhelder (Blækvard Tentakkel) Nis Bank-Mikkelsen (Eugene Krabbe)Torben Sekov (Plankton) Vibeke Dueholm (Karen) Alexandre Willaume (Pirat)
Original titel: " "
Itsi Bitsi
19.02.2015

Itsi Bitsi

1962 er året hvor en hel generation lever, som var det deres sidste dag. For den unge aktivist Eik Skaløe vender det op og ned på hans liv, da han forelsker sig hovedkulds i den smukke fredsaktivist Iben Nagel Rasmussen og hun forelsker sig i ham. Men Iben er barn af tiden og hun tager parolerne om fri kærlighed og sex alvorligt. Hun fornægter den personlige ejendomsret og vil ikke nøjes med én mand, når hun kan få flere. Som i et klassisk trekantsdrama, indleder han en kamp for at vinde hele hendes kærlighed. Som poet, forfatter og sanger besynger han konstant sin kærlighed til hende. Men Eik må erkende sit nederlag og i 1968 rejser han uden sin elskede Itsi Bitsi til Nepal, drømmenes land i øst. En rejse han aldrig vender hjem fra.
Instruktør: Ole Christian Madsen
Medvirkende: Joachim Fjeldstrup, Marie Tourell Søderberg, Christian Gade Bjerrum, Johannes Nymark, Ola Rapace, Julia Ragnarsson, Anette Støvelbæk, Thure Lindhardt
Original titel: " Itsi Bitsi"
Mennesker Bliver Spist
26.02.2015

Mennesker Bliver Spist

NY, VARM OG VEDKOMMENDE CLAUSEN FILM! Herluf (Erik Clausen) er en pligtopfyldende mand, far og mekaniker, der i mange år har været ganske lykkeligt gift med Ingelise (Bodil Jørgensen). Deres ægteskab er blevet lidt for meget rutine, og på det seneste har Ingelise sågar indledt en affære med en kollega. Ingelise er i fuld gang med at arrangere deres datter, Gittes (Lærke Winther), tredje bryllup, men det kunne Herluf nu godt undvære, for det er ham og Ingelise, der må punge ud. En dag melder Herluf en bil klar på værkstedet, uden at bremserne virker, og da den kort efter kører galt, sender Mester (Leif Sylvester) ham hjem på en tænker. Herluf bliver chokeret, han er begyndt at glemme ting. Og en dag kommer han ikke hjem, som han plejer. Ingelise og hele familien opdager, hvor meget de savner ham – og tager deres liv og relationer op til revision. Erik Clausen har skrevet manuskriptet, instruerer og spiller over for Bodil Jørgensen i det hjertevarme, humoristiske og aktuelle ægteskabsdrama, MENNESKER BLIVER SPIST.
Instruktør: Erik Clausen
26.02.2015

Kingsman: The Secret Service

Mere omtale følger...
Instruktør: Matthew Vaughn
Medvirkende: Taron Egerton, Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine
Original titel: " Kingsman: The Secret Service"
9. April
12.03.2015

9. April

Natten til den 9. april 1940 alarmeres den danske hær. Tyskerne har krydset grænsen, Danmark er i krig mod Europas stærkeste hær. I Sønderjylland beordres en dansk fortrop bestående af cykel- og motorcykeldelinger ud for, imod alle odds, at bremse overmagten indtil de danske forstærkninger kan mobiliseres. I de skæbnesvangre timer følger vi sekondløjtnant Sand (Pilou Asbæk) og hans cykeldeling. De skal som de første danske soldater møde fjenden i kamp.
Instruktør: Roni Ezrá
Medvirkende: Pilou Asbæk, Gustav Dyekjær Giese, Lars Mikkelsen
Mortdecai
26.03.2015

Mortdecai

Mere omtale følger...
Instruktør: David Koepp
Medvirkende: Johnny Depp, Paul Bettany, Ewan Mcgregor, Gwyneth Paltrow, Olivia Munn, Aubrey Plaza, Jeff Goldblum, Oliver Platt
Original titel: "Mortdecai"
Skammerens Datter
26.03.2015

Skammerens Datter

Dina og hendes to søskende bor i en lille landsby med deres mor, der er Skammer. Dina har arvet sin mors overnaturlige skammerevner, der gør, at hun kan se alle folks løgne, dårlige samvittighed og - ikke mindst - deres skyld og få dem til at skamme sig over det. Men selv om Dina absolut ikke er begejstret for at have skammerøjne, viser det sig snart nyttigt, da hun pludselig - med livet som indsats - hvirvles ind i et blodigt opgør mellem to fyrstesønner… ”Skammerens Datter” tager os med på et forrygende eventyr i en middelalderlig fantasyverden med drager og magi, konger og riddere, tyranni og mord… På en stjernebesat rolleliste ses bl.a. Peter Plaugborg som Drakan (Kvinden i buret, 1864, Submarino, Flammen og Citronen), Jakob Oftebro som Nico (Lev Stærkt, 1864, Kon-Tiki, Max Manus), Søren Malling som Våbenmesteren (1864, Borgen, Kapringen), Stina Ekblad som Dama Lizea (Krøniken, Borgen, Wallander), Allan Hyde som Davin (True Blood, Den som dræber) og Maria Bonnevie spiller Melussina (Belle du Seigneur, Uskyld). De to hovedroller, Dina og Rosa, offentliggøres på et senere tidspunkt.
Instruktør: Kenneth Kainz
Medvirkende: Peter Plaugborg, Jakob Oftebro, Søren Malling, Stina Ekblad, Allan Hyde, Maria Bonnevie, Rebecca Emilie Sattrup, Petra Maria Scott Nielsen
26.03.2015

Annie

Mere omtale følger...
Instruktør: Will Gluck
Medvirkende: Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx, Cameron Diaz, Rose Byrne, Adewale Akinnuoye-Agbaje
Original titel: " Annie"
Idealisten
09.04.2015

Idealisten

”Idealisten” er en spændingsfilm om ét af de mest hemmeligholdte kapitler i det 20. århundredes danmarkshistorie og en fortælling om magt, idealisme og to mænds mod til at gå op mod systemet.
Instruktør: Christina Rosendahl
Medvirkende: Peter Plaugborg, Søren Malling, Thomas Bo Larsen, Jens Albinus, Nikolaj Cederholm, Helle Hertz m.fl.
Original titel: " Idealisten"
Child 44
30.04.2015

Child 44

Mere omtale følger...
Instruktør: Daniél Espinosa
Medvirkende: Tom Hardy, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Gary Oldman, Nikolaj Lie Kaas, Jason Clarke, Vincent Cassel
30.04.2015

Manolos magiske rejse

MANOLOS MAGISKE REJSE er en animeret komedie med en helt unik visuel stil. Filmen handler om den unge Manolo, der er splittet mellem familiens forventninger og hans egne drømme. Før han når at beslutte sig, sendes han ud på en utrolig rejse, der går gennem tre fantastiske verdener fyldt med farer og udfordringer. Filmen præsenterer et moderne twist på masser af popmusik og opfordrer os til at fejre fortiden samtidig med, at vi glæder os til fremtiden.
Instruktør: Jorge Gutierrez
Medvirkende: Channing Tatum, Zoe Saldana, Danny Trejo, Christina Applegate, Diego Luna, Ron Perlman, Ice Cube.
Original titel: "Book of Life"
Lido Biograferne · Søndertorv 1 · DK-7100 Vejle · Billettelefon: +45 75 82 40 80